Haberler

Erzurum'da 2011 Şenliği...

Üniversitelerarası Kış Oyunları Federasyonu (Fısu) Yönetim Kurulu'nun 2011 Unıversıade Oyunlarının Erzurum'da Yapılmasına Karar Vermesinin Ardından, Kentte Dün Gece Saatlerinde Başlayan Şenlikler, Bugün Akşam Üstü de Düzenlenen Konserlerle Sürdü.

Üniversitelerarası Kış Oyunları Federasyonu (FISU) Yönetim Kurulu'nun 2011 UNIVERSIADE Oyunlarının Erzurum'da yapılmasına karar vermesinin ardından, kentte dün gece saatlerinde başlayan şenlikler, bugün akşam üstü de düzenlenen konserlerle sürdü.

Büyükşehir Belediyesi önündeki düzenlenen organizasyonda önce havai fişek gösterisi yapılırken daha sonra çok sayıda Erzurumlu yerel sanatçılar ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Seniha'nın şarkılarıyla coştular. Soğuk havaya rağmen Erzurumlular söylenen şarkı ve türkülere hep bir ağızdan eşlik ederken, bazı vatandaşlar da yaktıkları ateş başında ısınmaya çalıştılar.

Konserde söz alan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, 2011 Kış Üniversite Oyunları’yla Erzurum'un kaderinin değişeceğini söyledi.

(AA-İRT-Y)

17.01.2007 18:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title