Haberler

Erzincan'da Gazetelerin Manşetleri Karardı

Yapılması Düşünülen Yasal Düzenlemeyle İlan Gelirlerini Kaybedecek Olan Yerel Gazeteler Konuyla İlgili Tepkilerini Ortaya Koymaya Devam Ediyor.

Yapılması düşünülen yasal düzenlemeyle ilan gelirlerini kaybedecek olan yerel gazeteler konuyla ilgili tepkilerini ortaya koymaya devam ediyor.

Erzincan'da yayımlanan, Gündem 24, Kazankaya, Doğu, Erzincan Net, Özsöz, Haber Can ve Yeni Erzincan Gazeteleri bugün siyah zemin üzerine "Gazetemi Kapatma Anadolu'yu Karartma" başlığıyla çıktı. Erzincan'daki gazetelerin sahipleri ve çalışanları yapılacak düzenlemenin gazeteleri ayakta tutan ilan gelirlerini ortadan kaldıracağını belirterek, böylelikle basın sektöründeki istihdam sorununun artacağını, buna bağlı olarak da yerel gazetelerle ilintili olarak sektörlerin de bu durumda benzer şekilde olumsuz yönde etkileneceğini söylediler.

Erzincan'daki yerel gazetelerin çalışanları, 17 Haziran Salı günü de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlemeye tepkilerini dile getirmek amacıyla bir basın açıklaması yapacak.

(İS-ST-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title