Haberler

Ereğli'de Tır Kazası; 1 Yaralı

Zonguldak'tan Ereğli Limanına Gelen Kazakistan Plakalı Tır, Rampa Aşağı Freni Boşalınca Önündeki Kamyonu Devirip Kanala Çarparak Durabildi. Kazada Yaralanan 1 Kişi Hastaneye Kaldırıldı.

Zonguldak'tan Ereğli limanına gelen Kazakistan plakalı tır, rampa aşağı freni boşalınca önündeki kamyonu devirip kanala çarparak durabildi. Kazada yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Valerıy Gonchar idaresindeki A 676 EA Kazakistan plakalı tır, kavuçuk yükünü Ereğli limanına getirirken, Soğanlı rampasında freni boşaldı. Araçlara çarpmamak için Özborsan mevkisine kadar sollamaya çıkan sürücü, burada önünde seyreden Ahmet Ayvalı idaresindeki 38 DA 351 plakalı kamyona aşırı hız nedeniyle çarptı.

Yolun boş olduğu esnada çarpmanın etkisiyle devrilen kamyonda bulunan sürücünün yanındaki arkadaşı Mustafa Arıal yaralandı. Çarpmanın etkisiyle hızı yavaşlayan tır, yol kenarındaki kanala düşerek durabildi.

Her iki sürücü de kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda büyük miktarda maddi hasar oluştu. Kazanın yaşandığı saatte, yol güzergahının boş olması da büyük bir faciayı önledi.

(BA-OS-Y) 27.02.2008 17:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title