Haberler

En Adil Kamu Yöneticisi Fethi Yalçın Seçildi

Antalya Bilirkişiler Derneği, 2011 yılının 'En Adil Kamu Yöneticisi' olarak ASAT Genel Müdürü Fethi Yalçın'ı seçti.

Antalya Bilirkişiler Derneği, 2011 yılının 'En Adil Kamu Yöneticisi' olarak ASAT Genel Müdürü Fethi Yalçın'ı seçti. Yalçın, bu ödüle su tahsilatıyla ilgili konuyu Cumhuriyet Başsavcılığı'na taşıdığı için değer görüldü.

Antalya Bilirkişiler Derneği, 2011 yılı içerisinde kamu kurum ve kuruluşlarında yaptığı gözlemler sonucunda Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT)

Genel Müdürü Fethi Yalçın'ı 'Kamudaki En Adaletli Yönetici' olarak seçti. 2011 yılının En adil Kamu Yöneticisi olarak seçilen ASAT Genel Müdürü Fethi Yalçın'ı makamında ziyaret eden Antalya Bilirkişiler Derneği Başkanı Ahmet Coşgun, dernek adına Genel Müdür Yalçın'a özel olarak tasarlanmış plaket sundu.

Antalya Bilirkişiler Derneği Başkanı Ahmet Coşgun, "Kentimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarını sürekli gözlemliyoruz. 2011 yılında bir vatandaşımız, su faturası tahsilatının usulü üzerine bir şikayette bulundu. Bunun üzerine Genel Müdürümüz konuyla ilgili idari inceleme başlattı. Yapılan idari incelemeyle birlikte konu, Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi. Birçok yerde sumen altı edilebilecek ya da geçiştirilebilecek bir konu örtbas edilmedi. ASAT Genel Müdürümüz Fethi Yalçın, örnek bir yönetici davranışı sergileyerek konunun hukuka intikalini sağladı. Bu durum adalet konusunda örnek bir yönetici davranışıdır. Tüm dernek üyelerimiz ve yönetim kurulumuz adına kendisini kutluyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ASAT Genel Müdürü Fethi Yalçın, ASAT'ın büyük ve köklü bir aile olduğunu belirterek, adalet mekanizmasının sadece kamu kurum ve kuruluşlarında değil, yaşamın her alanında büyük önem taşıdığını ifade ederek, "ASAT, Antalya'nın en büyük yatırımcı kurum ve kuruluşlarından biridir. Büyük yatırımların yapıldığı, büyük işlerin gerçekleştirildiği kurumumuzda, adalet olmazsa olmaz bir kavramdır. Biz kamu idarecileri olarak idare etmek kadar gereğini yapmakla da mükellefiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Başsavcılığı Antalya Yerel Haberler

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title