Haberler

Edremit'te Hayır Yemeği

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, Tuzcumurat Mahallesi Sakinlerinin Düzenlediği Geleneksel Hayır Yemeğinin 15.'si Büyük İlgi Gördü.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, Tuzcumurat Mahallesi sakinlerinin düzenlediği geleneksel hayır yemeğinin 15.'si büyük ilgi gördü.

Gümrük Camii yanındaki ziyafete Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Alpaslan, CHP belediye meclis üyesi Hasan Amaç, eski Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Karabulut yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Atilla Türker, CHP İlçe yöneticisi Mahmut Ceylan, DP ilçe Başkanı Erman Akçay, diğer siyasi parti temsilcileri ve 3 bine yakın vatandaşlar katıldı.

Özenle hazırlanmış yemekleri Edremitliler'e ikram eden mahalle sakinleri, "Hayırsever vatandaşlarımız malzeme desteğinde bulundular. Biz de hiçbir karşılık beklemeden yemekleri hazırladık. Yüze yakın kişi severek hayır için katkıda bulundu. Bu geleneği her yıl devam ettirmeye çalışıyoruz." dedi.

Örnek ev sahipliği yapan Tuzcumurat Mahallesi Muhtarı İsmail Akçay, "3 bin ayran, 18 tava pilav ve nohut ikram edildi." dedi.

(BT-MŞ) 13.06.2008 16:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title