Haberler

"E-kurban" Projesi Kapsamında Toplanan Etler, İhtiyaç Sahiplerine Dağıtıldı

Çorlu'da "E-kurban" Kampanyası Kapsamında Bağış Olarak Toplanan Kurban Etleri, İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıldı. Bağışları, Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin Kendi Eliyle Tek Tek Dağıttı.

Çorlu'da "E-Kurban" kampanyası kapsamında bağış olarak toplanan kurban etleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Bağışları, Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin kendi eliyle tek tek dağıttı.

Adresleri önceden tespit edilmiş olan ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret eden Başkan Ersin, vatandaşların bayramlarını kutladı ve kurban etlerini kendilerine teslim etti. Başkan Altan Ersin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Kurban Bayramı dolaysıyla halkımızın en uygun şartlarda kurban temin edebilmesi, kesebilmesi ve kesilen kurbanların ihtiyaç sahiplerine kolayca ulaştırılabilmesi amacıyla düzenlemiş olduğumuz e-kurban kampanyamız kapsamında toplanan bağışlarla temin edilen kurbanlar, bu sene de ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Bu sayede, belki bütün bir yıl boyunca sofrasına et koyamayan vatandaşlarımız et yeme fırsatı buldular" diye konuştu.

(EŞ-AS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title