Haberler

Dinar'da Hükümlülere Trafik Kuralları Semineri Verildi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, 45 hükümlüye Trafik Kuralları konulu seminer verdi.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 45 hükümlüye "Trafik Kuralları" konulu seminer verildi.

Gerçekleşen seminerde konuşan Polis Memuru Mustafa Karakiraz, emniyet kemeri, trafik kuralları, güvenli sürüş teknikleri, karşıdan karşıya geçme, şoförde bulunması gereken nitelikler ve araç içi güvenlik başta olmak üzere trafik güvenliği ve psikolojisi ile ilgili birçok konuda bilgi verdi. Ayrıca değişen trafik kanunları ve trafik kuralları hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı. Toplumsal hayatta trafik kurallarına uymanın getireceği yararlardan bahsedilerek, kuralların insan ve dolayısıyla toplumsal yaşam açısından son derece önemli olduğu; "Trafik Hayattır" sözüyle vurgulandı.

Dinar Belediyesi Toplantı Salonundaki seminere, Dinar Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Bekir Güç, müdürlük personeli ve hükümlüler katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title