Haberler

Din-Bir-Sen'den Müsiad'a Ziyaret

Aksaray Din-Bir-Sen Şube Başkanı Tahsin Dilekçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Şube Başkanı Abdulkadir Karatay’ı ziyaret etti.

Aksaray Din-Bir-Sen Şube Başkanı Tahsin Dilekçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Şube Başkanı Abdulkadir Karatay'ı ziyaret etti.

MÜSİAD Şube Başkan'lığı görevini devralan Abdulkadir Karatay ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri'ni ziyaret eden Din-Bir-Sen Başkanı Tahsin Dilekçi, sendika olarak yapmış oldukları ve yapacakları faaliyetleri hakkında bilgi vererek MÜSİAD'dan destek istedi. Dilekçi, "Yaklaşık 400 üyesi olan Din-Bir-Sen olarak, üyelerimizin menfaatlerini korumak, sorunlarına çözüm üretmek başta olmak üzere yüce dinimizin öğretilmesi, Kur'an-ı bir hayat yaşantımız olması için çalışmaktayız. Bölgemiz ve ülkemiz vatandaşlarına hizmeti gaye edinen her bir arkadaşımız aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine ulaşarak gücü nispetinde her türlü yardımı yapmak için çalışmaktadır. Bu sebeple MÜSİAD gibi güzide bir kurumumuzu ziyaret ederek sayın başkan'a hayırlı olsun dileklerimizi ve bu alanda birlikte çalışmayı arzu ettiğimiz ifade etmek istiyoruz" dedi.

MÜSİAD Başkanı Abdulkadir Karatay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Din-Bir-Sen başkanı Tahsin Dilekçi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Yapmış oldukları faaliyetlerden dolayı kendilerini ve üyelerini tebrik ediyorum. İnsanoğluna verilmiş en kıymetli iki şeyden biri iman iken diğeri de sağlıktır. Bugün her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz şey, inancımız ve inanç değerlerimizdir. 'Din nasihattir' diyen yüce peygamberimizin varislerim diyerek belirttiği alimlerimizi temsil eden din adamlarımıza son dönemde büyük görevler düşmektedir. Yıllarca Kur'an-ı okutmamak, vatandaşlarımızın Kur'an-ı anlamalarını önlemek ve Kur'an-i bir hayat yaşatmamak için mücadele eden kesimlere karşı din adamlarımızın ve alimlerimizin ortaya koyduğu mücadeleyi biliyoruz. Ama fitnenin kıyamete yakın dönemlerde, en şiddetli şekliyle cereyan edeceğinin bilgisi hepimiz tarafından bilinmektedir. Müslüman'ın Müslüman ile imtihan edildiği ve fitnenin yaygınlaştırılmaya çalışıldığı bu dönem de millet olarak ihtiyacımız birlik olmanın da ötesinde bilgili olmaktır. Bilenle bilmeyenin bir olmadığını yüksek sesle haykıran yüce dinimizi ve yüce kitabımızı, çok değerli din adamlarımızın daha fazla fedakarlık göstermesi ve daha çok çalışması ile toplumun gündemine taşıyabiliriz. Yapılan yardımlar, sorunların çözümü, ihtiyaçların giderilmesi vb. için gösterilen gayretler mutlaka karşılığını yüce rabbimiz nezdinde bulacaktır. Ancak alim vasfının karşılığı olarak ilim sahibi olan değerli din adamlarımızdan beklentimiz ve isteğimiz, yıllarca dinini doğru kanaldan öğrenmek isteyen bizlere ve diğer kardeşlerimize istediklerini karşılayacak eğitim ve öğretim ortamını hazırlamalarıdır" diye konuştu. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karatay Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title