Haberler

Dha Adana Bürosu Bölge Haberleri

(20.6.ADANA'da açılan endüstriyel harç fabrikası Saint-Gobain Weber, elektrik ihtiyacının yüzde 30'unu güneş panellerinden karşılayacak.)

(20.6.2012/fotoğraf)

//////////////

enerji ihtiyacının yüzde 30'unu güneşten sağlayacak

Çevreci fabrika açıldı

ADANA'da açılan endüstriyel harç fabrikası Saint-Gobain Weber, elektrik ihtiyacının yüzde 30'unu güneş panellerinden karşılayacak.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) bulunan fabrikanın açılış törenine, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü, Saint-Gobain Weber Bölge Delegesi Gianni Scotti ile Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe ve iş adamları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Levent Gökçe, kurulan fabrikanın çevreci özelliklere sahip olduğunu belirterek, "Fabrikamız, kendi elektrik ihtiyacının yüzde 30'unu güneş enerjisinden karşılayacak. Türkiye'nin en büyük endüstriyel güneş enerjisi sistemine sahip olan fabrikamız enerji tasarrufu yönünden yılda 35 TEP'e (ton eşdeğeri petrol), miktarda primer enerji tasarrufu sağlarken, karbondioksit emisyonu açısından yılda 70 bin kilogram karbondioksit tasarrufu sağlayacak" diye konuştu.

Saint-Gobain Weber Gianni Scotti ise, "Yaşadığımız alanlarda mümkün olduğunca az enerji tüketerek çevreye daha az zarar vermek Saint-Gobain'in önemli stratejik hedeflerinden birisidir. Bu genç dinamik ve hızlı büyüyen Türkiye'ye en iyi dileklerimi bırakıyorum. Saint-Gobain bu ülkeye ve burada yapacağı yatırımlara çok güveniyor" dedi.

Son olarak söz alan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana'nın yatırımların doğru adresi olduğunu vurgulayarak, "Türk sanayisinde önemli bir yeri olan ve Türk sanayisinin gelişmesine büyük katkıları olan Adana, bugünde yarında her türlü yatırım için en doğru adrestir. Bu doğru adresi buldukları için burada yatırım yaptıkları için Saint-Gobain grubunu kutluyor ayrıca çevreye duyarlı bir fabrika olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğumu söylemek istiyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve davetliler tarafından fabrikanın açılış kurdelesi kesildi.

Salih ÜÇTEPE / ADANA, (DHA)

(20.6.2012, FOTOĞRAF)

//////////////////

'Güçlü, işbilir, namuslu başkanla Adana kazanır'

2014 Mart'ında yapılacak yerel seçimler için şimdiden hazırlıklara ve aday arayışına yöneldiklerini kaydeden Ziyaeddin Yağcı, Büyükşehir başkanlık makamının 'emaneten' yönetildiğine, başkan vekilinin mecliste çoğunluğu bulunmamasının sıkıntılarının yaşandığına değinerek "Biz Adana Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmak istiyoruz. Bu hedefle ciddi, güçlü, işbilir, namuslu bir aday belirlemeye çalışacağız. Rakiplerimiz CHP ve MHP'nin adaylarının da bizim adayımız gibi olmasını bekliyoruz. Bu sağlanırsa, sandıktan güçlü, işbilir, namuslu bir belediye başkanı göreve gelirse, kazanan Adana olacaktır" diye konuştu.

Büyükşehirlerde tüm ilçelerin büyükşehir belediyeleri sınırları içine girmesi konusundaki yasa tasarısının TBMM gündeminde olduğunu, yerel seçimlerden önce yürürlüğe girmesini beklediklerini vurgulayan Başkan Yağcı, şunları söyledi:

"İlçe belediyelerinin imkanları yetersiz olduğu için hizmet üretmede sıkıntılar var. Tüm ilçeler büyükşehir belediyesine bağlandığında bu sıkıntılar zamanla ortadan kalkacak. Örneğin Karataş ilçesinde turizmden söz ediyoruz, ama arıtma tesisi yıllardır yapılamıyor. Bu ilçemiz büyükşehir belediyesine bağlandığında ilk iş olarak altyapı sorunlarına acil çözüm getirilmesi lazım. Bir başka örnek de Pozantı'ya bağlı Akçatekir yaylası... 4-5 bin nüfuslu Akçatekir Beldesi'nde yazın nüfus 250 bin kişiyi buluyor. İller Bankası payı ile yazın artan nüfusa hizmet götürmek imkansız. Bu nedenle fiili olarak büyükşehir belediyesi orada çalışıyor. Belde belediyesi Şekerpınar'dan pompalarla Akçatekir'e su getiriliyor. 2 milyon liralık elektrik faturası birikmiş, belediye ödeyemiyor. Büyükşehir yasası, böyle sorunları ortadan kaldıracak çözümleri getirecek."

Yağcı, il kongresini geride bıraktıklarını ve yeni dönemde parti içi mücadelelerle enerjilerini tüketmeyeceklerini de sözlerine ekledi.

İl Yönetimi Medya Başkanı Zafer Kara da her toplantılarında Adana'nın sorunlarını masaya yatırdıklarını, iktidar partisi sorumluluğu ile hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

ADANA, (DHA)

(20.6.2012, FOTOĞRAF)

//////////

Aldırmaz'dan Osmaniye ziyaretleri

ADANA Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Osmaniye'de bir dizi ziyarette bulundu.

Aldırmaz, Adanalı işadamı Cemil Eryürek ile birlikte Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah'ı makamında ziyaret etti. Aldırmaz, Vali Cerrah ile görüşmesinde Çukurova coğrafyasının, nüfus ve potansiyel açısından İstanbul'dan sonra Türkiye'nin ikinci metropolü olduğunu belirterek "Çukurova olarak, İstanbul'dan sonra en büyük biziz. Birlikte hareket edersek hepimiz karlı çıkarız. Bu işbirliği inşallah hepimizi ayağa kaldıracaktır" dedi. Vali Cerrah da Osmaniye'nin yıllar önce Adana'nın ilçesi olduğunu,

1996'dan sonra il statüsüne kavuştuğunu hatırlatarak "Adanımızın, Osmaniye'yi unutması, Osmaniye'nin de Adana'dan kopması mümkün değil. Adana ile birlikte Türkiye'nin ekonomisinde, turizminde söz sahibi olmak istiyoruz. Tarımsal ürünlerin tanıtımında, Organize Sanayi Bölgesi'nin gelişmesinde; Adana'nın sanayide söz sahibi il olmasından dolayı, Adana ile birlikte hareket edebilirsek, Türkiye'de söz sahibi olacağımızdan eminim" diye konuştu. Aldırmaz, daha sonra Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Karalar ve Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'i de makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde bölgesel işbirliğinin önemi üzerinde duruldu.

ADANA,(DHA)

/////////////

Ev sevinci

GAZİANTEP'in merkez Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından dar gelirli ailelere yönelik yaptırılan 300 Evler'in anahtar teslimi yapıldı. Serinevler Mahallesi'nde yaptırılan evelerin teslim törenine, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başkan Yardımcıları Birol Ülger, İlyas Bulduk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Amaçlarının dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak olduğunu belirten Başkan Tahmazoğlu, "Yaptırdığımız konutları maliyetine vatandaşlarımıza verdik. Vatandaşlarımızı bankayla muhatap etmedik. Konutların finansmanını belediye olarak karşıladık. 250 vatandaşımız de 8 bin TL peşin 10 yıl vadeyle ayda 250 TL ödeyecek" dedi.

KONUT PROJELERİ DEVAM EDECEK

Bundan sonraki süreçte de konut yapmaya devam edeceklerini anlatan Başkan Tahmazoğlu, kurada konut çıkmayan vatandaşların üzülmemesini isteyerek şöyle konuştu: "300 konutlar için 3 bin kişiden fazla müracaat aldık. Bunların 250 tanesini ev sahibi yaptık. Ev çıkmayan 2 bin 750 vatandaşımız kesinlikle üzülmesin çünkü, bu tür konutları yapmaya devam edeceğiz. Onlar diğer yapılan konutlara müracaat edebilir. Çeşitli bölgelerde toplu konut projemizi önümüzdeki yıllarda hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımızın ev sahibi olması için elimizden geleni yapacağız."

Konuşmaların ardından Başkan Tahmazoğlu, temsili olarak beş vatandaşa evlerinin anahtarını temsil etti. Anahtar tesliminden sonra Başkan Tahmazoğlu ve davetliler kurdele keserek evlerin açılışını gerçekleştirdi.

GAZİANTEP, (DHA)

(20.6.2012)

//////////////

İngilizceyi Gaziantep'de öğrenecekler

BİNGÖL ve Siirt'ten 94 lise öğrencisi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda 6 hafta süreyle İngilizce eğitimi görmek üzere Gaziantep'e geldi.

Kalkınma Bakanlığı'nın bir programıyla Gaziantep'e gelen öğrenciler, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi amfisinde Rektör Prof.Dr. İbrahim Özdemir'le bir araya geldi. Prof.Dr. Özdemir, yaptığı konuşmada, öğrencilerin bu programdan azami ölçüde faydalanmaları için üniversite adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Rektör Özdemir, yabancı dil öğrenmek için teknolojinin olanaklarından yararlanmanın önemine dikkat çekti.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Bayram Peköz ise, kendi yaşamından örnekler vererek dil öğrenim sürecini anlattı. Peköz, ortaokulu bitirdikten sonra Bingöl'den Ankara'ya geldiklerini, ortaokulda hiç İngilizce dersi görmediği için yaşadığı zorlukları ve bunları yenmek için yılmadan sürdürdüğü mücadeleyi dile getirdi. Bingöl ve Siirt'ten gelen öğrencilere seslenen Peköz, "Aranızda bu öyküyü daha da ileriye taşıyacak ve başarı öyküleriyle karşımıza çıkacak birçok öğrenci görüyorum" diye konuştu.

GAZİANTEP, (DHA)

(20.6.2012)

////////

Polise motosiklet takviyesi

MERSİN'in Erdemli ilçesinde polis ekiplerine 4 yeni motosiklet alındı. Vatandaşların Polis yaptığı bağışlarla alınan toplam 24 bin TL değerinde motorsikletler Emniyet Müdürlüğü araç parkına kazandırıldı. İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı, alınan motosikletle polisin olay yerine daha hızlı ve kısa sürede yetişeceğini belirterek, "Yeni motosikletlerimizin bir tanesi trafik ekiplerinde, diğer 3'ü

ise yunus timlerinde hizmet verecek. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte tatilcilerin yoğun olduğu Kızkalesi beldesinde motosikletli ekiplerimizi böylelikle arttırmış olacağız" dedi. Müdür Dağı,

motosiktlerin alınmasını sağlayan vatandaşlara teşekkür etti.

ERDEMLİ(Mersin), (DHA)

(20.6.2012, FOTOĞRAFLI)

/////////////

Kilis Emniyet Müdürü Akpınar

"Düğünlerde gürültü yapmayın"

KİLİS Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, yaz aylarının gelmesiyle birlikte artış gösteren düğün törenlerinde gürültü kirliliği yapılmaması konusunda uyarılarda bulundu. Düğün, nişan, asker uğurlama, açılış törenleri gibi etkinliklerde halkın huzurunu, sağlığını tehdit eden, silah kullanımı, ehliyetsiz kişilerce havai fişet atılması, geç saatlere kadar müzik çalınması gibi uygulamalar yapılmamasını isteyen Müdür Akpınar "İnsanların hayatlarını riske atan hiçbir faaliyet eğlence olamaz. Önemli olan üzücü bir olay yaşamadan ve yaşatmadan tedbir almak, kimseyi rahatsız etmeden, korku ve paniğe sevk etmeden toplumdaki herkesin hakkına gereken saygıyı göstermektir" dedi.

Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS,(DHA)

(20.6.2012 FOTOĞRAFLI)

/////////////

65 yaş üstü korosu

MERSİN Sağlık Müdürlüğü'nce yürütülen 'Şemsiye Altındaki Yaşlılar Projesi' kapsamında 65 yaş üzeri vatandaşlardan oluşturulan 25 kişilik koro konser verdi.

Mezitli Sağlık Grup Başkanlığı, göçün yaşlılar üzerindeki olumsuz etkisinin en aza indirilmesi amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında "Şemsiye Altındaki Yaşlılar Projesi" hazırlandı. Yaşlılara müzik, spor ve doğa ile sağlıklı yaşam bilinci kazandırılarak, yaşama bağlanmalarının hedeflendiği proje çerçevesinde, 65 yaş üstü vatandaşlardan oluşan 25 kişilik koro kuruldu. Yapılan hazırlıkların ardından Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda mini konser veren koro, çeşitli eserleri seslendirdi. Yarım saat süren konserde, bazı şarkılara katılımcılar da eşlik etti.

Proje Koordinatörü Uzman Dr.Hanife Tezcan, bir fizyoterapist, bir psikolog ve bir diyetisyenin yer aldığı proje çerçevesinde yoğunlukla kente göçle gelen yaklaşık 200 yaşlının taramadan geçirildiğini söyledi. Evlere giderek birebir yaşlılarla görüştüklerini anlatan Tezcan, "Gerekli görülenler hastaneye sevk edildi. Bu sayede yaşlılarımız sağlıklı yaşam bilincine ilk adımlarını attılar. Ayrıca katılımcılar arasından seçilen bir grup Mezitli Halk Eğitim Merkezi'nde aldıkları 18 saatlik eğitimin ardından sahneye çıkarak mini konser verdi" dedi. Tezcan, proje çerçevesinde ayrıca Mezitli'deki Kuyuluk ormanlarında fidan dikimi gerçekleştireceklerini kaydetti.

MERSİN, (DHA)

(20.6.2012, FOTOĞRAFLI)

//////////////////////

Hünerlerini sergilediler

MERSİN'in merkez Toroslar İlçe Belediyesi'nin açtığı makine nakış ve el sanatları kursunu tamamlayan kursiyerler yıl sonu sergisi açtı. Serginin açılış töreninde, Toroslar İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün de katkıda bulunduğu Toroslar Belediyesi TORTEK kursu tamamlayan 17 kursiyere sertifikaları da verildi. Açılışa Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yılmaz, Toroslar İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Gülgen, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Tuna, açılışta yaptığı konuşmada TORTEK kapsamında, 13 mahallede 50 eğitim merkezinde 25 branşta yılda 850 kişiye mesleki eğitim verildiğini söyledi. Tuna, hedeflerinin 33 mahallede eğitim merkezleri açmak olduğunu belirterek, "Toroslar, Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelip ev kuran insanların yaşadığı bir ilçe. Açtığımız TORTEK merkezleri, birbirlerini hiç tanımayan insanları kaynaştırıp, dostlukların kurulmasına vesile olan bir yapı haline geldi ve dostlukların yolunun açıldığı bir başlangıç oldu" diye konuştu.

MERSİN, (DHA)

(20.6.2012, FOTOĞRAFLI)

/////////////////

Hayat'lı miniklerin yıl sonu gösterisi

ADANA'da Hayat Anaokulu'nun minik öğrencileri, düzenledikleri yıl sonu gösterisinde yeteneklerini sergiledi. Seyhan Kültür Merkezi'ndeki gösteriyi, öğrencilerin aileleri de heyecanla izledi. Halk oyunu ve dans gösterileri yapan minikler, sergiledikleri performans ile büyük beğeni kazandı. Okul Müdürü Fatma Özgentürk, çocukların yıl içerisinde gelişip değiştiklerini belirterek "Güzel kazanımlar sağladılar, yoruldular, tatil yapma zamanı geldi. Bütün çocuklarımıza ve ailelerine iyi tatiller diliyoruz" dedi. Gösterinin sonunda miniklerin kep töreni yapıldı.

ADANA,(DHA)

//////////

Mesleki ve teknik eğitime 16 milyon Euro

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi Meltem Demir, mesleki ve teknik eğitime 16 milyon Euro destek verileceğini söyledi.

Türkiye'de mesleki ve teknik eğitimin kalitesinin arttırılması hibe programı bilgilendirme toplantısı Antakya Anemon Otel'de yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı Kadim Doğan, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, İŞ-KUR İl Müdürü Ahmet Bulanık, SGK İl Müdürü M. Zülfi Camkurt, İlçe kaymakamları ile davetliler katıldı.

Toplantıda konuşan Meltem Demir, AB fonlarından verilecek destek konusunda bilgi verdi. Demir "AB katılım öncesi mali yardım aracı insan kaynaklarının geliştirilmesi bileşeni kapsamında fonlanacak olan 'Türkiye'de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması' hibe programı ile Türkiye'de mesleki eğitimin içeriğinin geliştirilmesi ve kalitesinin arttırılmasına yönelik projeler desteklenecekler. Hibe programı toplam 16 milyon Euro hibe dağıtmayı planlamaktadır" dedi.

BULANIK: MESLEKİ EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ

Türkiye İş Kurumu Hatay İl Müdürü Ahmet Bulanık yaptığı konuşmada mesleki eğitimin önemine dikkat çekti. Bulanık, şöyle konuştu: "İşsizlik dünyadaki birçok ülke gibi ülkemizin de her zaman önemli bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Şüphesiz ki, bu sorunla mücadele edebilmek için çeşitli politikalar geliştirmek gereklidir. Bu politikalardan birisi de niteliksiz işgücüne nitelik kazandırıcı aktif işgücü programlarıdır. Son yıllarda istikrarlı bir şekilde sürekli büyüme gösteren ülkemiz ekonomisinde şirketlerin rekabet edebilme zorunluluğu artmıştır. Bu rekabette nitelikli personel çalıştıran firmalar öne çıkmaktadır."

Mehmet EZER/ANTAKYA,(DHA)

(20.6.2012 FOTOĞRAFLI)

/////////////

Tapu bilgilerini belediye de verecek

MERSİN'in Anamur İlçe Belediyesi mükelleflere daha hızlı hizmet verebilmek için Tapu Sicil Müdürlüğü ile hizmet işbirliği protokolü imzaladı. İmzalanan protokol gereği Belediye ile Tapu Sicil Müdürlüğü arasında bilgi alışverişi sağlanacak.

Anamur Tapu Sicil Müdürlüğü'nde gerçekleşen protokol imza törenine Anamur Belediye Başkanı

Mehmet Türe, Tapu Sicil Müdürü Cevdet Batır ve diğer ilgililer katıldı. Başkan Türe, mükelleflerin emlak bildiriminde bulunurken zaman kaybetmemesi için böyle bir protokol imzaladıklarını söyledi.

Türe, yeni uygulamayla vatandaşların tapu ile ilgili bilgilerine Anamur Belediyesi'nden ulaşabileceğini kaydetti.

Mithat ÜNAL / ANAMUR(Mersin), (DHA)

(20.6.2012)

/////////////

Hisseli araziler ayrılıyor

OSMANİYE'deki bazı mahallelerde bulunan hisseli araziler müstakil hale getirilerek tapuları sahiplerine dağıtılacak. Yaklaşık 5 bin parselin müstakilleştirilmesi çalışması ile ilgili olarak hazırlanan protokol Osmaniye Belediyesi ile Kadastro Müdürlüğü arasında imzalandı.

Belediye Meclis salonundaki protokol imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Kadir Kara, uygulama ile kentin imar düzenlemesinde rahatlama olacağını söyledi. Kara, şöyle konuştu:

"Bu imzaladığımız protokol ve kanun çerçevesinde 2981 sayılı kanun kapsamında hisseli arazilerin müstakilleştirilmesi konusunda özellikle Gebeli ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde 192 bin metrekare alanda toplam 400 parselde çalışmaları belli bir noktaya kadar getirdik. Arazi etüt çalışmaları 2010 yılında başlamıştı. 400 vatandaşımızın tapusunu düzenleyeceğimiz törenle takdim edeceğiz."

Başkan Kara, aynı uygulamanın Mareşal Fevzi Çakmak, Hacıosmanlı Osmanlı, Adnan Menderes, Mimar Sinan, Karaboyunlu, Karaçay, Yıldırım Beyazit,Kurtuluş ve Alibekirli mahallelerinde toplam 160 dönümlük arazide de yapılacağını kaydetti.

Kadastro Müdür Vekili Mustafa Şen ise kentin bu arazilerin ekonomiye kazandırılacağını ifade ederek "Araziler müstakil olmadığı için ruhsat alınamıyor, bankalar ipotek olarak teminat veremiyor, satamıyor. İşte bu sorunları çözmüş olacağız. Bütün amacımız daha iyi yaşanabilir bir Osmaniye meydana getirebilmek" diye konuştu.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

(20.6.2012 - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Osmaniye Türkiye Mersin Dha Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title