Haberler

Devrek'te Acemi Erler Yemin Etti

Zonguldak Devrek İlçesinde Bulunan Jandarma Er Eğitim Komutanlığı'nda Düzenlenen Törende Acemi Erler Yemin Etti.

Zonguldak Devrek ilçesinde bulunan Jandarma Er Eğitim Komutanlığı'nda düzenlenen törende acemi erler yemin etti.

Devrek ilçesinde bulunan Jandarma Er Eğitim Komutanlığı'nda acemi askerler için yemin töreni düzenlendi. 88/2 devre askerlerin yemin törenine, Devrek ilçe Kaymakamı Yakup Tat, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, ilçe Emniyet Amiri Murat Çolak, Jandarma Er Eğitim Komutanı Yarbay Haydar Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık bin 300 askerin yemin ettiği törende konuşma yapan Yarbay Haydar Kaya, verilen eğitimleri en iyi şekilde alan askerlerin gidecekleri görev yerlerinde eğitimlerini en iyi şekilde uygulayacağını söyledi. Kaya, "Kısa süre içerisinde verilen eğitimi en iyi şekilde alan askerlerimizi kutluyorum. Ben inanıyorum ki buradan aldıkları eğitimi gidecekleri yerlerde en iyi şekilde uygulayacaklardır" diye konuştu.

Birliğine ilk teslim olan askere Devrek Belediye başkanı Özcan Ulupınar tarafından ilçenin simgesi olan baston hediye etti.

(FE-SD-Y) 20.06.2008 16:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title