Haberler

Develi'de Ramazan Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle Karşılandı

Develi Belediyesi Ramazan ayının gelmesi dolayısıyla Develi Cumhuriyet Meydanında ‘Kur’an ve Ramazan’ isimli program düzenledi.

Develi Belediyesi Ramazan ayının gelmesi dolayısıyla Develi Cumhuriyet Meydanında 'Kur'an ve Ramazan' isimli program düzenledi.

Programa Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Müftüsü Zekeriye Koçak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan programın açılışını Mehmet Cabbar yaptı. Tüm şehitlere rahmet, ailelerine de sabır dileyen Başkan Mehmet Cabbar, Ramazan ayının İslam alemine hayır getirmesi temennisinde bulundu. Ardından, konuşan Elmalılı Hamdi Yazır Kuran Akademisi Başkanı Kurra Hafız Yrd. Doç. Dr. Fatih Çollak, özellikle Ramazan ayında Kur'an-ı Kerim'den feyz almak gerektiğini vurguladı ve "İçinde hiçbir şek ve şüphe olmayan yegane kitap ve son kelam Kuran'ı Kerim bu mübarek Ramazan ayı içerisinde inmiştir. Dolayısıyla bizler bu mübarek ayda Kuran'la ilişkimizi artırıp hem daha çok okuyacağız hem de okuduklarımızla amel etme gayreti içerisinde olacağız." diye konuştu.

Programda, Veli Nuriye Şahin 4-6 yaş gurubu Kuran Kursu öğrencileri ileFerruh Muştuer, Fatih Çollak ve Çarşı Camii İmamı Fatih Arslan Kur'an okudu. Program katılımcılara plaketlerin takdim edilmesi ile sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Develi Belediyesi Mehmet Cabbar Yerel Haberler

title