Haberler

Denizli'de Yerel Yönetimler

Denizli Belediyesi'ne Bağlı Sevgi Eli Ekibi, Doğuştan Tekerlekli Sandalyeye Bağımlı Olarak Yaşayan 8 Yaşındaki Havvanur Koçer'e, Ayak Bileğini Destekleyen Özel Ayakkabı Yaptırarak Yürümesini Sağladı.

Denizli Belediyesi'ne bağlı Sevgi Eli ekibi, doğuştan tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan 8 yaşındaki Havvanur Koçer'e, ayak bileğini destekleyen özel ayakkabı yaptırarak yürümesini sağladı.

Denizli'de doğuştan tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşamak zorunda kalan 8 yaşındaki Havvanur Koçer'in annesi Senay Koçer, Denizli Belediyesi'ne bağlı Sevgi Eli ekibine başvurarak, kızı Havvanur'un yürüyebilmesi için ayak bileğine ihtiyacı olduğunu belirterek yardım talebinde bulundu. Durumu değerlendiren Sevgi Eli ekibi, küçük Havvanur'un yüreyebilmesi için gerekli olan ayakkabıyı kısa süre içerisinde yaptırdı. Özel olarak yapılan ortapedik ayakkabıyı, annesi ile birlikte küçük Havvanur'a Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci giydirdi. Yıllardır tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan Havvanur, Sevgi Eli ekibi tarafından alınan ortapedik ayakkabı ile topuklarının üzerine basarak yürümeye başladı.

(TB-AV-Y)

22.01.2007 14:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title