Haberler

Denizli Belediyesi'nden 62 Bin Öğrenciye Karne Hediyesi

Denizli Belediyesi, Merkezdeki 44 İlköğretim Okulu ile Çevre Beldelerdeki 26 İlköğretim Okulunda Öğrenim Gören 62 Bin Öğrenciye Karne Hediyesi Dağıtımına Başladı. Hafta Sonuna Kadar Tamamlanacak Dağıtımlarda Tişört, Boyama Kitabı ve Çocuk Dergisi Verilecek.

Denizli Belediyesi, merkezdeki 44 ilköğretim okulu ile çevre beldelerdeki 26 ilköğretim okulunda öğrenim gören 62 bin öğrenciye karne hediyesi dağıtımına başladı. Hafta sonuna kadar tamamlanacak dağıtımlarda tişört, boyama kitabı ve çocuk dergisi verilecek.

Denizli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, ilköğretim çağındaki çocukların yaz tatilindeki boş zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri ve çevreye karşı duyarlılığın artırılması amacıyla üzerinde 'Denizli'yi Seviyorum' yazılı tişört ile karne hediyeleri dağıtımına Dentaş İlköğretim Okulu'ndan başladı. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan çocuklara hediyelerini kendisi dağıtırken, "4 yıldır çocuklara dağıttığımız karne hediyesinin bir yenisine bugün başladık. İlköğretim okullarının 1. 2. 3. 4. ve 5. sınıf öğrencileri ile anaokulu öğrencilerine tişört, anaokulu ve 1. sınıf öğrencilerine ayrıca boyama kitabı, tüm öğrencilere de belediyemizin hazırladığı çocuk dergini dağıtacağız" dedi.

Daha sonra çocuklara, üzerinde 'Denizli'yi Seviyorum' yazılı tişörtler giydirildi. Bu arada dağıtımın Cuma gününe kadar tamamlanacağı, böylece 70 ilköğretim okulundaki 62 bin öğrencinin karne hediyesine kavuşacağı bildirildi.

(AV-AT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title