Haberler

Denizciler'de Seçim ve Yeniyıl Kutlaması Birarada

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği’nin (DEFMED) Wyndham Grand İzmir Otel’de gerçekleşen 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, yeni yönetim kurulu belirlendi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği'nin (DEFMED) Wyndham Grand İzmir Otel'de gerçekleşen 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, yeni yönetim kurulu belirlendi. Mevcut başkan Osman Bilgin tekrar güven tazeledi.

Genel Kurul Toplantısı'nın ardından yeni Yönetim Kurulu "Geleneksel (13.) Yeni Yıla Merhaba Yemeği' ni düzenleyerek ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın olduğu geceye; Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdür Yardımcısı Güven Duran, İzmir Liman Başkanı Durmuş Ünüvar, D.E.Ü. Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. A.Güldem Cerit, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş Ali Deveci ve Doç. Dr. Selçuk Nas, IMEAK D.T.O. İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykoz Lojistik M.Y.O. Müdürü Prof.Dr. Okan Tuna ile İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği (DEFAMED) İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Ceyhun Can Yıldız ve denizcilik sektörünün önde gelen isimleri yer aldı.

DEFMED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bilgin, D.E.Ü Denizcilik Fakültesi'nin 1988/89 eğitim döneminde 51 öğrenciyle öğretim hayatına başladığını ve 2013 yılı sonuna kadar toplam mezun olan öğrenci sayısının 1679 olduğunu söyledi. Bilgin ayrıca, denizcilik eğitimi alan öğrenci sayısının her geçen yıl arttığını ifade etti.

Bilgin, "Bir okulu diğerlerinden farklı kılan en önemli şeylerden birisi de mezunlarıdır. Mezunlarının hayattaki başarıları, kaliteleri, duruşları o okulu diğerlerinden farklı kılmakta ve değerini artırmaktadır. Bizler, okulumuza bu düşünceyle sahip çıktık ve çıkıyoruz. Denizcilik Fakültesi mezunlarının, tanışma, dayanışma ve sorunları ile ilgilenme amacıyla 8 Temmuz 2002 yılında kurulmuş olan Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (DEFMED), hızla büyümeye devam etmektedir" diye konuştu.

Bilgin ayrıca, 2002 yılında kurulan Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği'nin (DEFMED) kısa dönemde etkin hale geldiğini, hedeflerinin ise üye sayısını artırarak sektörde daha etkin hale gelmek ve derneğe kendi mülkü olan bir çalışma ofisi kazandırmak olduğunu belirtti.

Organizasyon sonunda, bir önceki dönem Mezunlar Derneği'ne hizmet veren Yönetim Kurulu Üyelerine plaketleri takdim edildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Yerel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title