Haberler

Çine'de Seyyar Pazarcılara Özel Mekan Açıldı

Türkiye'nin En Önemli Sebze ve Meyve Üretim Merkezlerinden Biri Olan Aydın Çine İlçesinde Seyyar Pazarcılık Yapan Manav Esnafı İçin Lokal Açıldı. Çine Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Derneği Lokali'nin Açılışı İçin Tören Düzenlendi.

Türkiye'nin en önemli sebze ve meyve üretim merkezlerinden biri olan Aydın Çine ilçesinde seyyar pazarcılık yapan manav esnafı için lokal açıldı. Çine Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Derneği Lokali'nin açılışı için tören düzenlendi.

Toptancı hali karşısındaki lokalin açılışı törenine ilçe Kaymakamı İbrahim Ballı, MHP İlçe Başkanı Salih Gökbel, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Sevil, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bal, Esnaf Odası Başkanı Yalçın Payza, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Keleş, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Avşar, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Derneği Başkanı Ahmet Akar, "Dernek lokalimizi kültürel amaçlı açtık. Buraya gelen misafirlerimizin rahat edebilmesi ve her gün pazardan pazara koşarak yorulan esnafımızın kendisine ait konforlu bir ortamda dinlenebilmesi için bu mekanı açtık. Burada bir kütüphane oluşturacağız. Buraya gelenleri en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Dernek üyelerimiz bu lokal sayesinde kaynaşma ve dayanışma içinde olacaklardır" dedi. Yapılan konuşmaların ardından lokal hizmete açıldı.

(YS-İK-YK)

06.05.2007 16:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title