Haberler

CHP Konak İlçe Teşkilatında Toplantı

CHP'nin Eski Konak İlçe Başkanları, Mevcut İlçe Yönetimi ile Bir Araya Geldi

CHP'nin eski Konak ilçe başkanları, mevcut ilçe yönetimi ile bir araya geldi.

Konak İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya, İl Başkanı Ekrem Bulgun, Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus ve geçmiş dönemlerde ilçe başkanlığı yapanlar katıldı.

İl Başkanı Bulgun 'CHP'li olmak için çok çalışıyor olmak, dürüst olmak, medyaya malzeme olacak hareketler içinde olmamak lazım. İktidara yürürken bir takım güçler, bizim yöneticilerimizin noksanlarını araştırıyor' dedi.

Anayasa paketinin meclisten geçtiğine ve referandum yapılacağına işaret eden Bulgun, şöyle devam etti:

'Bu paketle ilgili CHP her türlü eylemi yapacaktır. Anayasa Mahkemesi'ne gidecektir. Eminim paket Anayasa Mahkemesi'nden geri dönecektir.'

Daha sonra söz alan eski ilçe başkanları, sıkıntılarını dile getirdi. Eski Konak İlçe Başkanı Süha Barlak, partide gençlere yer verilmediğini belirterek, 'Bir partide gençlik çok önemlidir' dedi.

Bunun üzerine il başkanı Bulgun, 'Bilip bilmeden konuşuyorsunuz. İl başkanlığına gelince üniversiteli öğrencilerden oluşan gençlik kollarını kurdum' yanıtını verdi.

Bulgun daha sonra, başka toplantısı olduğunu belirterek toplantıdan ayrıldı.

(BEL-BAH) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title