Haberler

CHP'den '15 Temmuz' Paneli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muş İl Başkanlığı tarafından ’15 Temmuz ve Sonrası’ konulu panel düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muş İl Başkanlığı tarafından '15 Temmuz ve Sonrası' konulu panel düzenlendi. CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, " Cumhuriyet Halk Partisi ; demokrasinin ve mağdur olmuş, mazlum olmuş insanların, yoksulların, işçilerin, emekçilerin, sendikacıların, öğretmenlerin, çalışan insanların partisidir. Ama buna rağmen biz eğer son 4 seçimde, hele hele 7 Haziran'da yeteri kadar oy alamıyorsak kendimizi sorgulamalıyız. Onun için yollara düştük" dedi.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda düzenlenen panele CHP İstanbul milletvekilleri Ali Özcan ve Didem Engin, Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız ile partililer ve vatandaşlar katıldı. Panelin moderatörlüğünü yapan İstanbul Milletvekili Ali Özcan, CHP'nin çözüm partisi olarak durduğunu ifade ederek, "Cumhuriyet Halk Partisi terörün bitmesi için Sayın Genel Başkanımız, Adalet ve Kalkınma Partisine her zaman diyor ki, 'eğer bunu bitirmek istiyorsanız biz sonuna kadar sizin yanınızdayız ve yardımcınız olacağız.' Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi, insan haklarını, temel hak ve hürriyetlerini, demokrasiyi ve barışı her zaman ön planda tutar. Bugün kabul edelim etmeyelim yıllardır burada bir iç savaş var" dedi.

"Bölge halkı iki ateş arasında sıkıştı"

Bölge halkının iki ateş arasında sıkıştığını söyleyen Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bölge halkımız PKK'yla maalesef devletin silahlı güçleri arasında sıkışıp kalmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi inanç, kimlik, insanların yaşam tarzı üzerinden siyaset yapmayan bir partidir. Cumhuriyet Halk Partisi meseleleri sokakta değil, Mecliste ve böyle kapalı salonlarda konuşarak, tartışarak ortak aklı ortaya çıkararak bir ortak düşünceden hareket ederek çözmek isteyen bir partidir. Cumhuriyet Halk Partisi; demokrasinin ve mağdur olmuş, mazlum olmuş insanların, yoksulların, işçilerin, emekçilerin, sendikacıların, öğretmenlerin, çalışan insanların partisidir. Ama buna rağmen biz eğer son 4 seçimde, hele hele 7 Haziran'da yeteri kadar oy alamıyorsak kendimizi sorgulamalıyız. Onun için yollara düştük. Size akıl vermeye değil, sizden akıl almaya, size yol göstermek için değil, yolumuzu çizmek için buradayız. Eğer bize yolumuzu çizerseniz, biz kol kola yolda yürümesini bilen insanlarız. Biz, yürek yüreğe, gönül gönüle arkadaşlık yapmak istiyoruz."

"Ülke büyük bir felaketten kurtuldu"

15 Temmuz darbe girişimine dikkat çeken Özcan, "Ülkede darbe girişimi oldu ve büyük bir felaketten kurtuldu. O da bizim vatandaşımızın inanç ve parti ayırımı yapmadan demokratik direnme haklarını kullandıkları için oldu. Sonuçta da darbe püskürtülmüş oldu" dedi.

Panel soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ali Özcan İstanbul Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title