Haberler

ÇETKODER'den Gıda Denetimi Uyarısı

ÇETKODER Genel Başkanı Mustafa Göktaş, tüketiciye güvenli gıda sağlanması yönünde denetimlerin sıklaştırılması gerektiğini söyledi.

Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, tüketiciye güvenli gıda sağlanması yönünde denetimlerin sıklaştırılması gerektiğini belirtti.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, ülkemizde gıda üreten ve toplu  tüketim yapılan yerlerde, düzenli denetim yapılmadığını vurgulayan Göktaş, "Gıda satışı yapılan ve toplu olarak tüketimin yapılan her noktada çok ciddi denetimlerin yapılması gerekmektedir. Denetimsizlikten faydalanan üretici ve satıcılar halkımızın sağlığı ile oynuyorlar." ifadelerini kullandı.

Sağlıklı yaşamının tüketilen gıdalardan geçtiğinin altını çizen Göktaş, "Halkın sağlıklı yaşamıyla oynayanlara, devletin gerekli  cezayı vermesi gerekir. Denetim elemanı eksikliğinden kaynaklanan boşluktan faydalananlar halkın sağlığı ile oynuyorlar. Ne yediğimizi, nasıl yediğimiz, bilmiyoruz." açıklamalarında bulundu. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Göktaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title