Haberler

Çanakkale Destanı Çan'da Sahne Aldı

Çanakkale Valiliği'nin katkılarıyla Türkiye turnesine çıkan Adülkadir Katra Sanat Tiyatrosu, Çan ilçesinde de sahne aldı.

Çanakkale Valiliği'nin katkılarıyla Türkiye turnesine çıkan Adülkadir Katra Sanat Tiyatrosu, Çan ilçesinde de sahne aldı.

Çan Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyona çok sayıda öğrenci ve eğitimci katılırken, Çanakkale Destanı yazarı ve yönetmeni Abdülkadir Karta yaptığı açıklamada, "Çanakkale Sanat Tiyatrosu'nun Çanakkale Destanı adlı oyunuyla valiliğimiz adına ülkemizin tüm illerinde ve ilçesinde sahne almaktayız. 'Çanakkale ruhu, Çanakkale Destanı' adlı oyunla yeniden canlanıyor. Allah nasip ederse 81 ilde ve ardından Avrupa turnelerinde Valimiz Güngör Azim Tuna'nın desteğiyle 81 milyon izleyiciye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda Çanakkale'mizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Sahne aldığımız bütün il ve ilçelerde seyircilerin göstermiş olduğu alaka gerçekten çok muhteşem. Enerjimizi onlardan alıyoruz. Ben tüm izleyicilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Çan Kaymakamı Yakup Tat, oyun sonunda tiyatro ekibine teşekkür etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title