Haberler

Büyükşehir Kortlarında Tenis Şöleni

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Tenis Bursa İl Birinciliği'nde Dereceye Girenlere Madalyaları Törenle Takıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tenis Bursa İl Birinciliği’nde dereceye girenlere madalyaları törenle takıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin tenis kortlarında düzenlenen 14-16-18 yaş bay ve bayan kategorilerindeki il birinciliğine Büyükşehir Belediye spor Kulübü, DSİ, Yıldırım Belediye spor, Uludağ Üniversitesi, Nilüfer ve Final Dershaneleri spor kulüplerinden toplam 80 sporcu katıldı. Büyük çekişme içinde geçen yarışmada dereceye girenlere madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Temsilcisi Saruhan Megrel, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Müdürü Mahmut Turunç, Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ragıp Kırmızı verdi. Madalyalarının takılmasının ardından dereceye giren sporcular, yöneticiler ve aileleriyle birlikte tenis kortunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kategorilerinde dereceye giren sporcular şöyle:

14 yaş bayanlar:

1. Hülya Aybay (Büyükşehir Belediyespor)

2. Balay Kara (DSİ)

14 yaş erkekler:

1. Göker Gayretli (DSİ)

2. Barış Perveroğlu (DSİ)

16 yaş bayanlar:

1. Ece Özalp (DSİ)

2. Ezgi Bulca (DSİ)

16 yaş erkekler:

1. Göktuğ Öztürk (Büyükşehir Belediyespor)

2. Burak Mestanlı (DSİ)

18 yaş erkekler:

1. Kerem Yücel (DSİ)

2. Hasan Karatürk (DSİ)

(MŞ)

11.08.2007 11:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title