Haberler

Btp Erzurum İl Teşkilatı Kongresi

Bağımsız Türkiye Partisi (Btp) Erzurum İl Başkanlığı'na Tekrar Seçilen Aziz Karaca, "Btp'ye Gelin" Çağrısında Bulundu.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Erzurum İl Başkanlığı'na tekrar seçilen Aziz Karaca, "BTP'ye gelin" çağrısında bulundu.

Gürcü Kapı semtindeki bir düğün salonunda yapılan kongreye tek aday olarak giren ve güven tazeleyen Karaca, konuşmasına "Anadolu topraklarının içine saklanmış, ilahi kudret tarafından yerleştirilmiş olan eşsiz maden yataklarımızın, milli hazinelerimizin kapılarının Müslüman Türk milletine kapatılmasından, bu milletin ve bu vatanın düşmanlarına ardına kadar açılmasından ötürü rahatsız olup uykularını terk edenleri BTP'ye davet ediyoruz" sözleriyle başladı.

Hükümetin AB'ye girebilmek için çabaladığını ancak çok fazla aşama kaydedemediğini öne süren Karaca, "BTP lideri Haydar Baş, AB'nin lokomotif ülkelerinden Almanya'da tüm Avrupa üniversitelerinden gelen ilim adamlarına elini öptürdü. Tamamı profesör olan katılımcılar iki gün boyunca sayın Haydar Baş'ın Milli Ekonomi Modeli Tezi'nin orijinalliğini, tüm ülkeler için bir çare, bir çıkış formülü sunduğunu anlata anlata bitiremediler. Daha mecliste dahi olmayan bir partinin lideri olarak Avrupa'nın ilim çevrelerine elini öptüren Haydar Baş'ın, yarın iktidar olunca neler yapabileceğini varın siz hesap edin" dedi.

(AA-İRT-GS-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title