Haberler

Belediye Başkanı Akdoğan TOKİ Konutlarında

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Efendibey Mahallesinde ihtiyaç sahipleri için yaptırılan konutlar da yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Efendibey Mahallesinde ihtiyaç sahipleri için yaptırılan konutlar da yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, "TOKİ konutları sayesinde ev sahibi olduk. Buna vesile olduğu içinde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyoruz. Bizleri ziyaret ederek onurlandırması da güzel. Hizmetlerinden dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah Belediye Başkanımızdan razı olsun" dediler.

Efendibey Mahallesi TOKİ konutları bölgesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı yoğun bir kalabalık karşıladı. Tüm vatandaşlarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden Başkan Akdoğan; "Niğde'mizin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz. Seçimlerden önce ihtiyaç sahipleri için konut yaptırılacağının sözünü vermiştik. Bu sözümüzü de gerçekleştirdik. Bundan 4 yıl önce TOKİ Başkanlığıyla yaptığımız görüşme sonucu arsa tahsisini sağlayarak, ihtiyaç sahiplerimizin kendilerine ait evleri olmasına vesile olduk" şeklinde konuştu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, TOKİ bölgesinde kendini karşılayan vatandaşlarla sohbetinin ardından TOKİ konutlarında bulunan engelli ailesini evinde ziyaret etti.

Başkan Akdoğan engelli ailesinin ihtiyaçlarını sorarak, onlarla sohbet etti. Efendibey Mahallesi Muhtarı Tevfik Özbek'te TOKİ Konutları ziyaretinde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a eşlik etti. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akdoğan Niğde Yerel Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Bakmadan Geçme

Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title