Haberler

Başkan Toru: "Altyapı Çalışmaları Hız Kesmeyecek"

Konya’nın merkez Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Harmancık ve Karahüyük mahallelerindeki altyapı çalışmalarını denetledi.

Konya'nın merkez Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Harmancık ve Karahüyük mahallelerindeki altyapı çalışmalarını denetledi.

Harmancık ve Karahüyük Mahallesi'ndeki altyapı çalışmalarını denetleyen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilçe genelinde toplu ulaşım hattında kalan caddelerde toplu ulaşım hatlarını rahatlatmak, caddeleri imara uygun bir halde açmak üzere çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Şu anda 11 caddede çalışmalarımız devam ediyor. Bu caddelerde altyapı eksikliklerinin tamamlanmasıyla ilgili ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışma yapıyor. Bu 11 caddeden biri olan Harmancık Caddesi de Hatıp Caddesi'ni Seydişehir-Antalya Çevre Yolu'na bağlayan önemli bir cadde. Yaklaşık 2,5 kilometre uzunluğundaki bu caddeyi 15 metreye kadar genişlettik. Bir yandan kamulaştırma çalışmaları bir yandan da parke bordür çalışmalarıyla sahada çalışmalarımız devam ediyor. Bu 11 caddedeki altyapı, yol genişletme ve asfalt serimi çalışmalarından sonra Meram'da kronik hale gelen birçok caddenin çözümü de sağlanmış olacak. Seneye inşallah bir bu kadar daha cadde ve ara sokaklarda yapacağımız çalışmalarla birlikte Meram'ın altyapı ve ulaşım sorunu da çözülmüş olacak" dedi.

"Altyapı çalışmaları hız kesmeyecek"

Harmancık Caddesi'yle birlikte Harmancık Mahallesi'nde bu ay içerisinde 35 sokakta parke bordür ve asfalt serimi çalışmasının yapılacağını kaydeden Toru, "Geçen yıl da bu mahallemizde 25 sokakta çalışma yapmıştık. Hakeza yine Karahüyük Mahallesi'nde 26 sokak, Doğu Hadimi Mahallesi'nde 22 sokakta asfalt serimi, parke ve bordür çalışmalarını tamamladık. Diğer mahallelerimizde de muhtelif çalışmalarımız devam ediyor. Altyapıda Meram hız kesmeden devam edecek. Bir sonraki döneme kadar Meram'ın altyapı eksikliğini tamamlayarak daha rahat, daha ulaşılabilir ve daha temiz bir Meram için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hayırlı olsun" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Toru Harmancık Konya Meram Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title