Haberler

Başkan Kocadon; Bodrum ve Milas'ın Birleşmesi İçin Düğmeye Bastı

Muğla’nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret ederek Bodrum Turizm Altyapı birliği ve Belediyeler bilğini birleştirmek için görüşmeler yaptı.

Muğla'nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı ziyaret ederek Bodrum Turizm Altyapı birliği ve Belediyeler bilğini birleştirmek için görüşmeler yaptı.

Milas Belediye başkanı Tokat'ı ziyaret eden Kocadon, Bodrum Belediyesi ile Milas Belediyesi arasında Belediyeler Birliği ve Bodrum Turizm Altyapı Hizmet Götürme Birliklerinde birleşme sağlanması için görüşmeler de bulundu. Hem Bodrum Belediyesi hem de Milas Belediyesi'nin çok eski belediyeler olduğunu dile getiren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bölgenin sorunlarının ortak. Bu sorunları çözmek için de ortak hareket etmek adına buradayız. Sayın Muhammet Tokat'la bu konuları görüşeceğiz ve önerilerimizi sıralayacağız" dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Bodrum Belediyesi en sıkı ilişki ve bağ içinde olduğumuz, dolayısıyla da yörenin ortak sorunlarına çözüm bulamaya çalışacağımız ortak belediye. Konuyla ilgili gerekli bilgileri alacağız. Biz de konuyu değerlendirerek en iyi çözümü bulma noktasında katkı vermeye çalışacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Tokat Mehmet Kocadon Bodrum Muğla Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

milasmilas48@hotmail.com:

ikiniz bir araya gelip aynı partili olarak çok şeyler yapmak warken hale daha neyi bekliyorsunuz? biriniz park bahçeyler kafayı bozmuş biriniz yol yapmakla bir olupta doğal gaz hattını bile döşettiremediniz.... milas ve bodrum çıkmaz sokak olarak kaldı ve ilerleyeceğine dahada hergecen gün kötüye gitmektedir.. bir olup yeni projelere imza attınn chp olarak ileriye bakın diğer belediyelerin yaptığı projelere attığı imzalara bakın milas a ve bodrum a yeni projeler getirinn

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title