Haberler

Başkan Cemal Akın, Bayram Kutlamasına Erken Başladı

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Bayram Ziyareti ve Kutlamalarına Erken Başladı. Bayram Ziyaretleri Kapsamında İlk Olarak Atatürk Caddesi Üzerindeki Esnafı Ziyaret Eden Belediye Başkanı Cemal Akın, Esnaf ve Vatandaşların Ramazan Bayramını Tebrik Etti.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, bayram ziyareti ve kutlamalarına erken başladı. Bayram ziyaretleri kapsamında ilk olarak Atatürk Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden Belediye Başkanı Cemal Akın, esnaf ve vatandaşların Ramazan Bayramını tebrik etti.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akın'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler. Malatya'nın her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleyen Başkan Akın, "Gezilerimiz sırasında yaptığımız hizmetlerin takdir görmesi bizleri mutlu ediyor. Malatya her şeyin en iyisine layık. Malatya, geçmişten bugüne daima seçkin insanların yaşadığı topraklardır. Biz de seçkin insanların yaşadığı bu topraklara hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

(NA-ST-Y)

09.10.2007 17:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title