Haberler

Başkan Albayrak Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Tanıtım Tır'ını Gezdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Orman Su İşleri Bakanlığının tanıtımları için Tekirdağ’a gelen mobil tanıtım eğitim TIR’ını gezdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Orman Su İşleri Bakanlığının tanıtımları için Tekirdağ'a gelen mobil tanıtım eğitim TIR'ını gezdi.

Üç Kemaller Parkın'da gerçekleşen törende tanıtım TIR'ı hakkında bilgiler verildi. Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım ile diğer yetkililerin de hazır bulunduğu tanıtım programında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, eğitim TIR'ının Tekirdağ'da kalacağı 2 gün süre içinde öğrencilere ve Tekirdağ'lı vatandaşlara birçok yararlı bilgiler vereceğini söyledi.

Tanıtım TIR'ında Milli Parklar, Meteoroloji, Devlet Su İşleri ve Orman Müdürlüğünün yaptığı faaliyetler hakkında çeşitli bilgiler veriliyor ve vatandaşlara tanıtıcı broşürler ve ağaç fidanları dağıtılıyor. Ayrıca Milli Parklar Genel Müdürlüğü Tiyatro Ekibi de okulları gezerek öğrencilere ağaç sevgisini aşılayan tiyatro oyunları sergiliyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Albayrak Tekirdağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title