Haberler

Bartın'da Dikiş Nakış Kursu Açıldı

Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın Merkeze Bağlı Kozcağız Beldesinde Halk Eğitim Merkezi Tarafından Açılan El Emeği Göz Nuru ile Yapılan Dikiş, Nakış, Kilim ve El Sanatlarından Oluşan Sergiyi Ziyaret Etti.

Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın merkeze bağlı Kozcağız beldesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan el emeği göz nuru ile yapılan dikiş, nakış, kilim ve el sanatlarından oluşan sergiyi ziyaret etti.

Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Kozcağız beldesinde el emeği, göz nuru ile yapılan dikiş, nakış, kilim ve el sanatlarından oluşan sergiyi ziyaret eden Vali İsa Küçük ve eşi Emine Küçük, İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Alb. Galip İncekürk, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt ve Türk Dernekler Birliği Platformu (TUDEP) Başkanı Bahri Akalın'dan oluşan heyet Kozcağız Belediye Başkanı Meliha Okutay tarafından karşılandı. Sergiyi ziyaretin akabinde Kozcağız Belediye misafirhanesinde kadınlarla sohbet eden Vali İsa Küçük, "Kadınlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katkıları çok önemlidir. Kadınlardan hiçbir imkanı esirgememek lazım. Onlara muhtaç oldukları için değil, ailenin, toplumun temel taşı, her çocuğun ilk eğiticisi ve öğretmeni olduğu için toplum olarak, kamu olarak kadınların sosyo-kültürel hayata katılımını desteklemeliyiz" dedi.

Kozcağızlı kadınlar Vali İsa Küçük'den içinde bulundukları mekanın kadınlar için bir eğitim merkezi, ya da okuma odası olarak tefrişini talep ederken, Kozcağız Belediye Başkanı Meliha Okutay'da tahsis yapılacağını veya yeni bir mekan oluşturulacağı sözünü verdi.

(MAO-ET-Y) 10.05.2008 16:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title