Haberler

Atık Yağlar Toplanıyor

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi, Temiz Çevre ve Sağlıklı Gelecek İçin Bitkisel Atık Yağları Topluyor. İsteyen İşletmelere ve Binaların Ortak Kullanım Alanlarına Bidon Dağıtan Büyükşehir Belediyesi, Toplanan Yağları Lisanslı Araçlarla Biyodizel Üretim Tesislerine Gönderiyor.

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi, temiz çevre ve sağlıklı gelecek için bitkisel atık yağları topluyor. İsteyen işletmelere ve binaların ortak kullanım alanlarına bidon dağıtan Büyükşehir Belediyesi, toplanan yağları lisanslı araçlarla biyodizel üretim tesislerine gönderiyor.

'Bitkisel Atık Yağların Zararlarını Önleyebiliriz' sloganıyla hareket eden Adapazarı Büyükşehir Belediyesi, bitkisel atık yağları ayrı kapta toplamak isteyen işletmelere ve binaların ortak kullanabileceği yerlere bidon dağıtıyor. Dolan bidonlar Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından toplanırken, lisanslı araçlarla biyodizel üretim tesislerine gönderiliyor.

Yetkililer, atık yağlar için bidon isteyen işletme ve bina sahiplerinin, Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası'na hafta içi mesai saatleri içerisinde başvurabileceklerini veya 153 no'lu telefondan Çözüm Masası'na ulaşabileceklerinibelirttiler.

(ŞK-AK)

15.08.2007 15:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title