Haberler

Ataşehir'de Akaryakıt Tankerinde Yangın: 4 Yaralı

Güncelleme:

Ataşehir'de bulunan bir dinlenme tesisindeki akaryakıt tankerinde çıkan yangında 2'si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, olay yerinde sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Ataşehir'de bir dinlenme tesisinde bulunan akaryakıt tankerinde yangın çıktı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yangın nedeniyle 2'si ağır 4 kişinin yaralandığı belirtildi.

Ataşehir'de bir akaryakıt tankerinde yangın çıktı. Konuya ilişkin İstanbul Valiliği tarafından yazılı basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, "04.03.2024 günü Ataşehir İlçesi Ferhatpaşa Mahallesi, Samandıra Caddesi üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde bulunan akaryakıt tankerinde yangın meydana gelmiştir. İlk bilgilere göre olayda 2'si ağır olmak üzere 4 kişi yaralanmıştır. Olay yerinde sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışmaları devam etmektedir" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ataşehir İstanbul İtfaiye AFAD İstanbul Kaza Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title