Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.İsrafil Kurtcephe portre, törenden genel, ödül töreni, biniş töreni.

Foto: İsrafil Kurtcephe portre, törenden genel, ödül töreni, biniş töreni.

---KUTU---

Akademisyenler kokteylde buluştu

Akdeniz Üniversitesi'nde 2012 yılında akademik unvan alan, unvanı yükseltilen ve kadroya atanan öğretim üyeleri için düzenlenen törenin ardından, Sosyal Tesislerde Kokteyl düzenlendi. AÜ Sosyal Tesisleri'ne eşi Kadriye Kurtcephe ile birlikte gelen Rektör Prof. Dr. Kurtcephe, kokteyle katılan tüm konuklarını salon girişinde karşıladı. Yoğun katılımın olduğu kokteyl sıcak bir havada geçti.

Kurtcephe çifti kokteyl süresince tüm masaları ziyaret ederek konuklarıyla ayrı ayrı ilgilenip, yeni yıl için iyi dileklerde bulundu. Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin müzik dinletisiyle renklenen kokteyl, akademisyenlerin birbirinden güzel ikramları kabullerinin ardından sona erdi Kokteyl yaklaşık üç saat sürdü.

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA)

Foto: Biniş töreni ve kokteylden

===

Kırdı, ANTDOBER

Başkanı seçildi

ANTALYA Otistik Bireyler Spor Derneği (ANTOBDER) başkanlığına gazeteci-radyocu Nilhan Kırdı seçildi. ANTOBDER olağan genel kurul toplantısı Antalya Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'nde (OÇEM) yapıldı. Genel kurulda yapılan seçimde, derneğin kurucu başkanı Perihan Bal Yönetim Kurulu'nda görev alırken, başkanlığa 21 yaşında otistik bir çocuk annesi olan Nilhan Kırdı, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Perihan Bal ile birlikte M.Z eki Baran, Gülnur Börekçi ve Önder Sarala getirildi.

İstanbul'da Canda Özür Olmaz Derneği'nce yılın engelli annesi seçilen Nilhan Kırdı'nın 'engellilik' konusunda pek çok yazısı, radyo ve televizyon programı bulunuyor. Nilhan Kırdı, ANTOBDER'in otizmli bireylerin ebeveynlerinden oluştuğuna değinerek, derneğin otizmin toplum içindeki farkındalığını artırmak, otizmli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak, yaşlanan ve ailesi kalmayan otizmli bireyler için güvenli bir yaşam temin etmek amacıyla kurulduğunu anlattı.

ANTOBDER'in bundan böyle daha etkili çalışmalar yapacağını kaydeden Kırdı, "Antalya OÇEM'in kuruluşunda ve hayata geçmesinde de büyük emeğim olmuştu. Şimdi OÇEM çatısı altında bu toplantıyı yapmak da anlamlı oldu. Otizmli bireylerin en büyük ihtiyacı etkili ve kaliteli eğitim ve eğitimcidir. Spor ve müziğe büyük ilgi duyan çocuklarımıza bu alanda etkinlikler yapmak, aileler arasında etkili iletişim sağlamak, Antalya'da kalıcı bakım merkezi hayata geçmesi için çalışmak ana misyonumuz olacak" dedi.

Bugüne dek dernek başkanlığını üstlenen ve 'kader arkadaşım' diye nitelendirdiği Perihan Bal ile yönetimde yer alanlara teşekkür eden Kırdı, şöyle devam etti: "Bu bir bayrak yarışıdır. Daha büyük bir sinerji içinde çalışmalarımızı güç birliğiyle götüreceğimize inanarak tüm halkımız, yerel yönetimlerimiz, STK'lardan destek beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Çünkü otizm toplumda hızla yaygınlaşmaktadır ve gelecek nesiller için ciddi bir risktir. Yapılan araştırmalar otizmin toplumda yaklaşık 10 bin çocuktan 4'ünde görüldüğünü göstermiştir. Erkek çocuklarda kızlara oranla 4-5 kat daha fazla sıklıkta görülür."

Bünyamin TOKMAK/ANTALYA, (DHA)

Foto: Yönetim Kurulu

===

CHP Teşkilatı'ndan

Konyalılara ziyaret

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ve il teşkilatı üyeleri Antalya Konyalılar Derneği'ni ziyaret ederek Konyalılarla buluştu. Ziyarette, çok sayıda Konyalı hazır bulundu Ziyarette, dernekte kurs gören kadınlara başarı dileyen Devrim Kök, yapılan el işi örneklerini inceledi. Ziyaretlerinden dolayı CHP Antalya İl teşkilatına teşekkür eden Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz, siyasi gelişmeleri ve söylemleri yakından takip ettiklerini söyledi.

Derneğin tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğunu vurgulayan Cengiz, CHP'nin ülke genelinde muhalefet görevini alsa da Antalya'da belediye başkanlıkları nedeniyle iktidarda olduğunu belirtti. Cengiz, "Antalya'da yaşayan Konyalılar olarak bizler de yaşadığımız şehrin en doğru şekilde yönetilmesini isteriz. Kültürümüz Konya kültürü yaşadığımız yer ise Antalya. Aynı zamanda Antalyalıyız. Bundan dolayı da şehrin yönetilmesini ve gelişmesini yakından takip ediyoruz. Hemşehri kavramının daha da gelişmesi için neler yapabiliriz bunun cevabını arıyoruz" diye konuştu.

KONYALILARI ÖNEMSİYORUZ

Antalya Konyalılar Derneği'nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ise Konyalılık ruhunu birleştirici yapısı ile hemşehrilerine aktaran dernek yönetimini kutladı. CHP'nin çalışmalarından bahseden Kök, dernek ziyaretlerinde propaganda yapmayı değil, sadece sıcak ortamda, varsa sorunları dinlemeyi hedeflediklerini söyledi. Dernek üyelerinin sorularını da cevaplandıran Kök, "Her sorununuzda kapımızı çalmanız yeterli. Ben yoksam ekibim sizleri karşılar, taleplerinizle ilgilenir. Antalya'nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Konyalılar Derneğini önemsiyoruz. Sizlerin öneri ve eleştirilerini de dikkate alıyoruz" dedi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Ziyaretten toplu foto

===

Antalya Trafik Platformu

'kara nokta'ları ele aldı

ANTALYA Valisi Ahmet Altıparmak'ın talimatıyla Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi, Karayolları Bölge Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin katılımıyla oluşturulan Antalya Trafik Platformu toplandı. Vali Altıparmak'ın başkanlığında Valilik'te gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Vali Yardımcısı Fuat Ergün, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir, Akdeniz Üniversitesi ve ilgili kurumlardan yetkililer katıldı.

Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunumda, kazaların nedenleri, önlemek için neler yapılabilir kapsamında ilimizdeki elektronik denetleme sistemi ile ana kavşaklardaki trafik düzenlemeleri ve kavşakların daha güvenli hale getirilmesi için yapılan fiziki çalışmalar anlatıldı.Toplantının ardından gazetecilere açıklamada bulunan Vali Altıparmak, şehirde çok kaza olan bazı kara noktalar bulunduğunu belirtti. Bu noktalarla ilgili sürekli şikayet aldıklarını aktaran Vali Altıparmak, emniyete buraların tespiti için talimat verdiğini bildirdi.

İl Sağlık Müdürlüğü önünden başlayarak, elde edilen teknik ve bilimsel veriler ışığında onlarca kavşakta yeni düzenleme yapıldığını ve 5-6 tanesinde çalışmaların tamamlandığını ifade eden Vali Altıparmak, kazaları asgariye indireceklerini belirterek, "Ölümlü ve yaralanmalı kazalar azaldı. İnşallah sonlandıracağız. Çok bariz şekilde insan hatasına dayanmadığı sürece fiziksel hataları sıfırlamak gibi bir önceliğimiz var. Bu konuda işbirliği yapan üniversite, belediye, Karayolları, emniyete teşekkür ediyorum. Arkadaşlar İyi bir çalışma çıkardı" diye konuştu.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Toplantıdan

===

'Talih Kuşu'nu Öldürüyorlar'

ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, seyyar piyango bayilerinin de ekmeklerine göz diken büyük sermayeye tepki göstererek, son dönemlerde bilet işine de el atan AVM'ler içerisindeki büyük marketlerin ve de PTT'nin bir an evvel bu uygulamadan vazgeçmesini istedi. Sevimçok, bilet satmanın kolay bir iş olmadığını ve bu mesleğin yoğun emek ve fedakarlık isteyen zor bir meslek olduğunu söyledi.

Bakkal, manav, kasap gibi pek çok küçük esnafın dev marketler karşısında yenik düştüğünü belirten Başkan Sevimçok, "Seyyar piyango bayilerinin ekmeklerini de ellerinden almak istemeleri büyük sermayeye yakışmıyor" dedi. Piyango satıcılarının yılın on 12 yağmur çamur demeden, yazın sıcağında, kışında soğuğunda vatandaşlara şans dağıtarak ekmek paralarını kazandıklarını ifade eden Sevimçok, ortada büyük bir haksızlığın olduğunu söyledi.

Sevimçok, piyango bileti satıcısı seyyar esnafın olumsuz hava koşullarında gerektiğinde sabahtan akşama kadar ayakta durarak ve dolaşarak bilet satmaya çalıştıklarına işaret ederek, piyango bileti satma işine de el atarak seyyar piyango bayilerinin ekmeklerini ellerinden almanın büyük sermaye sahiplerine yakışmadığını vurguladı. Sevimçok, "Yıl boyunca yılbaşı çekilişini bekleyen bayii esnafımızın en çok para kazandıkları dönemde işlerine ortak olunması etik değil" diye konuştu.

Sevimçok şöyle devam etti: "Yıl boyunca işin tüm sıkıntısını ve yükünü çeken bayii esnafımızın en kazançlı dönemlerinde parayı AVM'ler ve PTT kazanmaktadır. Piyangocu esnafımız bu durumdan rahatsızdır ve mağdur olmaktadırlar. Hipermarketlerin yılbaşı gelince bilet satması ya da piyango biletini satışlarına promosyon olarak kullanması, sınırlı sermaye ile ayakta durmaya çalışan ve çoğunluğu, emekli, bayan veya engelliden oluşan piyangocu esnafımızı büyük sıkıntıya sokmaktadır."

ANTALYA, (DHA)

Foto: Sevimçok

===

Kolejliler'den PTT ziyareti

ANTALYA Koleji Okul Öncesi öğrencileri, sınıf öğretmenleri rehberliğinde Arapsuyu PTT'yi ziyaret etti.

Ziyarette yetkililerden posta hizmetleri hakkında bilgi alan öğrenciler, PTT'nin bölümleri ile ilgili merak ettikleri soruları yöneltme fırsatı buldu. Kolejli minikler, görsel sanatlar öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları, 2013'e dair duygu ve dileklerini içeren yılbaşı kartlarını ailelerine göndermenin mutluluğunu yaşadı. Öğrenciler, Arapsuyu PTT Müdürlüğü tarafından kendilerine armağan edilen yeni yıl kartlarını da sevdiklerine göndermek üzere teşekkür ederek aldılar.

ANTALYA (DHA)

Foto: PTT önünde toplu foto.

===

Diş sağlığı için flor tedavisi

FİNİKE Devlet Hastanesi tarafından çocukların diş sağlığını korumak amacıyla flor uygulaması başlatıldı. Hastane Başhekimi Dr. Abdullah Konak, kimlikleriyle birlikte gelen çocukların uygulamadan ücretsiz yararlanacağını söyledi. Çocukların diş sağlığını korumak amacıyla başlatılan uygulamanın salı, çarşamba ve perşembe günleri gerçekleştirileceğini belirten Dr. Konak, anne ve babaların hassasiyet göstermeleri gerektiğini kaydetti.

Uygulamanın hekim kontrolünde ve poliklinik sırası haricinde gerçekleştirildiğini anlatan Dr. Konaki, "Sosyal güvenlik kapsamında bulunan bu koruyucu uygulamalardan çocuklarımız kimlikleri ile gelirlerse ücretsiz yararlanabilir" dedi. Vatandaşların sağlık sorunlarına çözüm üretmenin yanı sıra önleyici sağlık hizmetleri konusunda da bilgilendirme görevini de önemsediklerini aktaran Dr. Konak, "Halk sağlığı konusunda vatandaşları bilinçlendirmeyi görev sayarak uygulamalara devam edeceğiz" dedi.

İnsan sağlığının korunmasında dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan birisinin diş sağlığı olduğuna vurgu yapan Diş Hekimi Ozan Mehmet Topbaş ise diş sağlığı bozulmadan önlem almanın önemine dikkati çekti. Çocukluk döneminde yapılan flor uygulamasının uzun yıllar diş sağlığını korumaya yardımcı olacağını anlatan Topbaş, "Acısız ve basit olan bu uygulamayla çocuklar, diş hekimiyle olumlu bir tanışma ortamı yakalamış olacak. İleriki tedavileri için hekim korkusunu yenecek" diye konuştu.

Florun diş üzerindeki etkisi hakkında da bilgi veren Topbaş, "Dişlerin hem çürükten korunması hem de başlamış olan çürüklerin ilerlemesini önlemek amacıyla günümüze değin geliştirilmiş, etkinliği kanıtlanmış en emin ve maliyeti düşük koruyucu uygulama. Bu uygulamayla ile çocuklarımızın diş mineleri daha sağlam hale gelecek, diş yüzeylerinde biriken gıda atıkları ile bakterilerden oluşan mikrobiyal zararlı asitlerin diş üzerindeki bozucu etkisi azalacaktır" dedi.

Suat SÖGÜT/FİNİKE, (DHA)

Foto: Uygulamadan

===

Tekirova'da kan bağışı

KEMER'de Tekirova Belediyesi ve Kızılay Kan Merkezi'nin işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi. Tekirova Kültür Meydanı'nda düzenlenen kampanyaya, belediye çalışanları ve halk yoğun ilgi gösterdi. Çok sayıda vatandaşın kan bağışında bulunduğu kampanya sırasında Tekirova Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi personeli vatandaşlarla ilgilendi.

Kampanyayı yürüten Kızılay Kan Merkezi'nde görevli Dr. Veysi Aldemir, kan vermenin bu açıdan da herhangi bir risk yaşanmadığını ve kan bağışının herhangi bir kilo değişimine neden olmadığını söyledi. Düzenli kan vermenin kalp krizi ve felç riskini azalttığına dikkati çeken Dr. Aldemir, kemik iliğinin yağlanmasını önleyip kan yapımını canlı tuttuğunu, baş ağrısı, stres, yüksek tansiyon, yorgunluk gibi rahatsızlıkların giderilmesinde etkili olduğunu ekledi.

Kan vermenin vücut için faydalı olduğuna dikkatleri çeken Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras, Tekirovalılara ve Belediye çalışanlarına gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

KEMER, (DHA)

Foto: Kan bağışından

===

Tali yolda talihsiz kaza

ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde D-400 Antalya-Mersin Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Alanya'dan Gazipaşa istikametine seyreden Kenan Yılmaz yönetimindeki 07 LCH 35 plakalı otomobil, tali yoldan ana yola kontrolsüz şekilde çıkan Duran Alataş yönetimindeki 07 NAM 99 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonette yolcu olarak Osman Gündoğdu hafif şekilde yaralanırken, sürücüler yara almadan kurtuldu. Can kaybının yaşanmadığı kazada, Osman Gündoğdu hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA,(DHA)

Foto: Kazadan araçlar resim(bölge trafik temin)

===

Çocuklara 'uyarıcı' bilgiler

FİNİKE İlçe Emniyet Müdürlüğü, 'Güvenli Okullar' projesi kapsamında ilçe merkezindeki okullarda öğrencilere 'uyarıcı' bilgiler içeren broşür dağıttı. İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, proje kapsamında yaklaşık 5 bin öğrenciye ulaşıldığını kaydetti. 'Sevgili çocuklar lütfen dikkat edelim' başlığıyla 'uyarıcı' bilgiler verdiklerini anlatan Çakmaklı, dağıtılan broşürle dikkat edilmesi gereken konulara dikkat çektiklerini kaydetti.

Öğrencilere tanımadıkları insanlardan para, hediye kabul edilmemesi, ev ve iş yerine gidilmemesi, ıssız yerlerde, boş yollarda, boş parklarda, yıkıntı ve tek edilmiş binalarda oynanmaması bilgilerin yer aldığı broşürler verdiklerini kaydeden Çakmaklı, ailelerin de çocuklarını bu konularda uyarması ve bilgilendirmesi gerektiğini söyledi.

Çocukların tek sokakta oynaması ve arkadaşlarının yanın ayrılmaması gerektiğine işaret eden Çakmaklı, "Evde tek başınayken kapıyı yabancılara açmayın. Telefonda tanımadığınız kişilere aileniz ve kendiniz hakkında bilgi vermeyin. Sizi takip eden birisini fark ettiğinizde öğretmen ya da polise gidin. Tehlike hissettiğinizde koşun, bağırın ve yardım isteyin. Seyyar satıcılardan alışveriş yapmayın. Size karşı şiddet kullanan, zarar vermek isteyen varsa öğretmeniniz ve ailenize bildirin" diye konuştu.

Suat SÖGÜT/FİNİKE, (DHA)

Foto: Broşür dağıtılırken

===

Çatıda Elektrik Çarptı

ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde 3 katlı evin çatısına montaj yapacağı gün ısı malzemelerini iple çıkarmaya çalışan 34 yaşındaki Murat Üstün, demir profilin yüksek gerilim hattına çarpması sonucu elektrik akımına kapıldı. Gazi Mahallesi'nde 3 katlı binanın çatısına gün ısı montajı yapan Murat Üstün, beraber çalıştığı iş arkadaşlarının yardımıyla gün ısı malzemeleri iple çatıya çekmek istedi.

İpe bağladığı demir profili çatıya çeken Üstün, profili eliyle tuttu. Demirin yüksek gerilim hattına temas ettiğini fark etmeyen Üstün, elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Ellerinde ve vücudunun çeşitli yerlerinde derin yanıklar oluşan Murat Üstün, Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk tedavisi yapılan Üstün, Alanya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA,(DHA)

Foto: Yaralı Murat Üstün

==========

ALO SİNEMA

==========

ANTALYA

=======

SİNEMAY LAURA : 0 242 324 40 00

-------------

SALON 1 KIYAMET

SALON 2 ÇAKALLARLA DANS 2-UÇUŞ

SALON 3 JACK REACHER

SALON 4 Pİ'NİN YAŞAMI

SALON 5 HOBBİT

SALON 6 SAMMY'NİN MACERALARI 2-ÇAKALLARLA DANS 2-LAZ VAMPİR

CINEMAXIMUM : 0 242 230 14 14

-----------

SALON 1 HOBBİT

SALON 2 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 3 UÇUŞ-EVİM SENSİN

SALON 4 SEN DÜNYAYA GELMEDEN

SALON 5 Pİ'NİN YAŞAMI

SALON 6 JACK REACHER

SALON 7 ANNA KARENİNA

SALON 8 KIYAMET GÜNÜ

CINETIME ÖZDİLEK: 0 242 345 90 00

-----------------

SALON 1 Pİ'NİN YAŞAMI

SALON 2 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 3 HOBBİT

SALON 4 JACK REACHER

SALON 5 ANNA KARENİNA

SALON 6 HTR2B-EVİM SENSİN

SALON 7 UÇUŞ-EVİM SENSİN-BANA BİR SOYGUN YAZ

DEEPO : 0 242 340 62 00

-----

SALON 1 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 2 JACK REACHER

SALON 3 LAZ VAMPİR

SALON 4 Pİ'NİN YAŞAMI

SALON 5 HOBBİT

SHEMALL CİNEMAPİNK : 0 242 324 14 85

------------------

SALON 1 HOBBİT

SALON 2 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 3 Pİ'NİN YAŞAMI

SALON 4 SEN DÜNYAYA GELMEDEN

SALON 5 ELVEDA KATYA

SALON 6 LAZ VAMPİR

MEGAPOL : 0 242 237 01 31

-------

SALON 1 HOBBİT

SALON 2 JACK REACHER

SALON 3 EVİM SENSİN

SALON 4 ÇAKALLARLA DANS 2

PLAZA : 0 242 312 62 96

-----

SALON 1 HOBBİT

SALON 2 JACK REACHER

SALON 3 HTR2B DÖNÜŞÜM

SALON 4 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 5 ELVEDA KATYA

SALON 6 EVİM SENSİN

SALON 7 LAZ VAMPİR-ALACAKARANLIK: ŞAFAK VAKTİ 2

BURDUR

======

OSKAR: 0 248 233 19 66

------

SALON 1 DAĞ

SALON 2 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 3 EVİM SENSİN-ÇAKALLARLA DANS 2

OSKAR 2: 0 248 233 19 66

--------

SALON 1 GÖRÜNMEYENLER

ISPARTA

=======

ISPARTA-CINEMA PİNK: 0 246 228 26 88

--------------------

SALON 1 JACK REACHER

SALON 2 LAZ VAMPİR-EVİM SENSİN

SALON 3 Pİ'NİN YAŞAMI

SALON 4 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 5 HOBBİT

SALON 6 F TİPİ-BANA BİR SOYGUN YAZ

SİNEMETRİK SARAÇ: 0 246 232 69 14

-----------------

SALON 1 LAZ VAMPİR-DAĞ

SALON 2 BANA BİR SOYGUN YAZ

SALON 3 BULUT ATLAS

AFYONKARAHİSAR

==============

CINEMOVIE KILER : 0 272 215 99 10

---------------

SALON 1 SAMMY'NİN MACERALARI 2-MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 2 F TİPİ FİLM

SALON 3 LAZ VAMPİR

SALON 4 EVİM SENSİN

SALON 5 ELVEDA KATYA

SALON 6 KOD ADI VENÜS

CINEMOVIE AFIUM : 0 272 252 55 35

---------------

SALON 1 JACK REACHER

SALON 2 BANA BİR SOYGUN YAZ

SALON 3 EVİM SENSİN

SALON 4 Pİ'NİN YAŞAMI

SALON 5 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 6 HOTEL TRANSLVANIA

SALON 7 OPERASYON: ARGO

SALON 8 ÇALINTI HAYAT

SALON 9 GÖRÜNMEYENLER

ZEYLAND CINENS : 0 272 246 30 22

---------------

SALON 1 F TİPİ FİLM

SALON 2 KOD ADI VENÜS

SALON 3 BUZ DEVRİ 4-ÇANAKKALE 1915-ALACAKARANLIK: ŞAFAK VAKTİ 2

SALON 4 DAĞ-MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 5 BANA BİR SOYGUN YAZ

SALON 6 GÖRÜNMEYENLER

ALANYA

======

ALANYUM : 0 242 515 21 69

-------

SALON 1 NE ADAM AMA-MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 2 BANA BİR SOYGUN YAZ

SALON 3 ELVEDA KATYA

DAMLATAŞ ÖRNEK: 0 242 513 26 71

---------------

SALON 1 HOBBİT

SALON 2 DÖNÜŞÜM

SALON 3 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 4 GÖZETLEME KULESİ

SALON 5 EVİM SENSİN

SALON 6 KATİL JOE

SALON 7 ÇALINTI HAYAT

SALON 8 LAZ VAMPİR

MANAVGAT

========

MANAVGAT KÜLTÜR MERKEZİ: 0 242 743 05 24

-----------------------

SALON 1 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 2 UÇUŞ

SALON 3 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL-BANA BİR SOYGUN YAZ

SALON 4 ELVEDA KATYA

SALON 5 HOBBİT

SALON 6 LAZ VAMPİR-EVİM SENSİN

KUMLUCA

=======

50. YIL KÜLTÜR MERKEZİ: 0 242 887 50 70

----------------------

SALON 1 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

FETHİYE

=======

HAYAL : 0 252 612 13 14

------

SALON 1 HOBBİT

SALON 2 OPERASYON: ARGO

SALON 3 MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL

SALON 4 ÇAKALLARLA DANS 2

SALON 5 MUTLULUK ASLA YALNIZ GELMEZ - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Gazipaşa Antalya Yerel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title