Haberler

Antalya Basınında Bugün

Antalya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Hürriyet Akdeniz: 'Sahipsiz Kaldılar 12

Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HÜRRİYET AKDENİZ: 'Sahipsiz kaldılar 12. oldular'

Şampiyonluk kupasını 3 çift ayakkabıya vermek zorunda kalan Antalyalı kızlar, yol masrafları karşılanmadığı için antrenörsüz gittikleri Dünya Masa Tenisi Şampiyonası'nda 12'nci olabildi.

SABAH AKDENİZ: 'Turizmde yeni rekor geliyor'

Antalya'da yılın ilk çeyreğinde turist sayısı yüzde 32 arttı. Almanlar yine zirvede, Fransa'nın yükselişi sürüyor.

MİLLİYET AKDENİZ: 'Kültür başkenti olacağız'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, projelerini açıkladığı toplantıda İstanbul'un ardından Antalya'nın Avrupa Kültür Başkenti olması için lobi çalışması başlattıklarını söyledi.

CUMHURİYET AKDENİZ: 'Kındılçeşme'de sular durulmuyor'

Danıştay 6. Dairesi'nin yürütmenin durdurulması kararı verdiği Kındılçeşme'de inşaat faaliyetlerine devam edildiği ileri sürüldü.

AKDENİZ GERÇEK: 'Hedefimiz halkın sınavından geçmek'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, 29 Martın ardından geçen bir yıllık çalışma dönemini anlattı.

EKSPRES: 'Hedef: Kültür Başkenti'

Bir yılını değerlendiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın yeni hedefini ortaya koydu: 'Antalya'ya Avrupa Kültür Başkenti unvanını kazandıracağız'.

AKDENİZ MANŞET: 'Zam var icraat yok'

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, CHP'li belediyelerin her yerde enkaz edebiyatı yaptığını belirterek, 'Esnafın iş yerlerine zam var, ama icraat yok' dedi.

ANTALYA: 'Kızı can verdi'

Akdeniz Üniversitesi Organ nakli Merkezi'nde, karaciğer hastası kadına kızından alınan karaciğer dokusu nakledildi.

ANTALYA GÜNDEM: 'Birinci yılda Avrupa Kültür Başkenti müjdesi'

Son bir yılını değerlendiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, İstanbul'dan sonra Avrupa Kültür Başkenti olmak için lobi çalışmaları başlattıklarının müjdesini verdi.

ANTALYA SON HABER: 'Belediyeciliğin dilini öğrendik'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 29 Mart seçimlerinin ardından geçen bir yılı değerlendirdi.

GAZETE BİR: 'AVM'ler yoruyor'

Yrd. Doç. Dr. Şükrü Özen, alışveriş merkezlerindeki aydınlatmanın insanı yoran etkiye sahip olduğunu savunarak, 'Bu gibi yerlerde yoğun bir manyetik alan dağılımı var' dedi.

AKDENİZ BEYAZ: 'Bakanlık kavga çıkardı'

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Antalya'daki oda seçimlerine ilişkin verdiği çelişkili kararla kavga çıkardı. Muhaliflere, 'Bir suçtan ceza aldığı için Abdullah Sevimçok'un aday olamayacağı' yazısını veren bakanlık, Sevimçok ekibine de 'Aday olabilir' yazısı vererek tartışma yarattı.

HÜRSES: 'Esnaf icra takibinde'

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Antalya Şubesi Başkanı Aydın Çevik, Antalya'da 100 bin esnafın icra takibinde olduğunu bildirdi.

İLERİ: 'Turizmden beklentiler'

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak: 'Artış tüm sektörlere olumlu yansıyacak'

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: 'Danışmanlık özendirilmeli'

Türkiye'de tarım danışmanlığının özendirilmesi gerektiğini dile getiren Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Vahap Tuncer, üreticilerin örgütlenmesini engelleyen Üretici Birlikleri Yasası'nın tamamen değişmesi gerektiğini kaydetti.

HİLAL: 'Kredi uçtu mu?'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın işçi alacaklarını kapatmak için aldığı 25 milyon TL'lik kredinin tamamını kullanmadığı ortaya çıktı.

KÖRFEZ: 'Akaydın'ın 1 yılı'

Bir yılın değerlendirmesini yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 'Gelirinin 3 katı borçlanan bir belediyeden, bugün gelir gider dengesini kurmaya başlayan bir belediye olma yolundayız' dedi.

(FÜ-GÜÇ-ZZ) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title