Haberler

Almuslularla Sohbet Sofrası

Tokat’ta Almusluların 5 yıldır sohbet sofrasında her ayın son cuma akşamı toplanıp sohbet ettikleri programa gazeteci ve televizyoncular konuk oldu.

Tokat'ta Almusluların 5 yıldır sohbet sofrasında her ayın son cuma akşamı toplanıp sohbet ettikleri programa gazeteci ve televizyoncular konuk oldu.

İşeri Petrol Tesisleri'nde düzenlenen programda Eğitimci Ömer Faruk Aybek, bugüne kadar yaptıkları sohbetlerde yaptıkları faaliyetleri değerlendirdi. Almus ilçesinin geleceğe daha güçlü, daha kalkınmış, daha gelişmiş, ekonomisi güçlenmiş, sosyal hayatı gelişmiş, göç vermesi durmuş, geriye dönüşü sağlamış, doğal zenginliklerinin geleceğini kurtarmış, olabilmesi için uzun süren tartışma ve sohbette Almus- Tokat Karayolu, Sivas-Yıldız Dağı, Tokat-Almus Karayolu gündeme getirildi. Ayrıca turizm yönünden doğal güzellikleri ile büyüleyen Almus Baraj Gölü'nün kirlenmesi de masaya yatırıldı. Bölgedeki alabalık üretim tesislerinin sayısının korunması, denetlenmesi, yemlerde kalitenin yüksek tutulması, atıkların göl dışında toplanarak imha edilmesinin sağlanması gerektiği üzerinde duruldu. Basın mensupları ile karşılılık görüş alışverişinde bulunan Almus gönüllüleri ilçenin tanıtılması, kalkınması ve hak ettiği yere gelmesi için aktivitelerini artırarak devam ettirecekleri sinyalini verdi. Programda yerel gazete ve televizyon sahiplerine günün anısına plaket verildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Almus Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title