Haberler

Ali İpek'e Tavas'ta Büyük İlgi

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediyesi adayı Ali İpek Tavas ilçesini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediyesi adayı Ali İpek Tavas ilçesini ziyaret etti.

MHP Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ali İpek, Tavas'a yaptığı ziyareti sırasında MHP'nin Tavas Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Uslu ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Kente kalabalık bir partili konvoyu ile gelen İpek ilçe ziyareti sırasında, vatandaşlar ile yaptığı sohbetlerde sorunları dinleyerek, seçilmeleri durumunda gerçekleştirecekleri projelerden bahsetti. MHP Büyükşehir Adayı İpek, "Söz verdiler yapmadılar. İki kilit taşı ile ilçeyi güzelleştirdik dediler, vatandaş buna inanmadı. Şimdi son 5 senenin hesabı sandıkta sorulacak. Buradan söylüyorum. Biz buraya yalanlarla dolanlarla gelmedik. Biz buraya vatandaşın hakkettiği ne varsa yapacağımızı söylemeye geldik. Tavas, konumu itibariyle çok stratejik bir ilçe. Hem tarımcılık, hem hayvancılık hem de turizm açısından önemli bir bölge. Ama bakıyorsunuz, hayvancılığı yok etmişler. Bakıyorsunuz çiftçiyi perişan etmişler. Bakıyorsunuz vatandaşı küstürmüşler. Ama artık değişim vakti geldi" dedi.

MHP Tavas Belediye Başkan Adayı Uslu ise, "Artık masaya yumruk vurma vakti geldi. Artık değişim vakti geldi. Ufak tefek şeylerle halkın gözünü boyamaya kalkanlar, 30 Mart'ta ne kadar başarılı olduklarını iyi anlayacaklar. Halkı kandıramayacaklarını görecekler. Biz Tavas'a huzur getireceğiz. Biz Tavas'a refah getireceğiz. Biz Tavas'a, Tavaslılar'a yaşanabilir bir ilçe vaat ediyoruz. Bunu da yapacağız. Bundan önce yaptıklarımız ortada. Deneyimimizle, bilgimizle, halkın her kesimini kucaklayarak, herkesin yardımına koşacağız. Tavas'ı Denizli'nin incisi yapacağız. Çünkü Tavas bunu hak ediyor" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ali İpek Denizli Tavas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title