Haberler

Alaşehir Ticaret Borsası'nda Paydaş Toplantısı

Alaşehir Ticaret Borsası tarafından düzenlenen dış paydaş toplantısında, 2015-2017 yıllarını kapsayacak stratejik planın hazırlanması amacıyla görüşmeler değerlendirildi.

Alaşehir Ticaret Borsası tarafından düzenlenen dış paydaş toplantısında, 2015-2017 yıllarını kapsayacak stratejik planın hazırlanması amacıyla görüşmeler değerlendirildi.

Alaşehir Ticaret Borsası'nda düzenlenen toplantıya Borsa Başkanı Hüseyin Soygür başkanlık etti. Toplantıya kuru üzüm tüccarları, yaş sebze meyve ihracatçıları, küçük ve büyükbaş hayvan tüccarları katıldı. Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Soygür faaliyetler hakkında katılımcıları bilgilendirdiler.

Alaşehir Ticaret Borsasının 2015-2017 yıllarını kapsayacak stratejik planın hazırlanması amacıyla yapılan görüşmelerde, Alaşehir Ticaret Borsasının 2012-2013 yılları içinde Türkiye genelindeki 113 Ticaret Borsası içerisinde 43. sırada olduğunu, Ege bölgesindeki 17 Ticaret Borsasından 986 milyon işlem hacmi ile İzmir, Afyon, Manisa, Aydın, Denizli gibi il borsalarının ardında 6. sırada olduğu belirtildi. Borsa Başkanı Hüseyin Soygür, "Alaşehir Ticaret Borsası bölgesel ve ulusal pazardaki güçlü ve zayıf yönlerini bu toplantı sonucunda tespit ettik. Zayıf yönlerinin tehditlere karşı nasıl güçlü hale getirebileceği, güçlü yönlerinin öne çıkarılarak fırsatları yakalamak ve borsamızı daha üst sıralara taşımak için bir yol haritasının belirlenmesi için çalışmalar başlatılması kararı aldık. Bölgemiz için çok önemli olan üzüm ekonomisi çerçevesinde bu güne kadar yapılan çalışmalar değerlendirildi ve bundan sonrası için atılması gereken adımları aşamalı olarak katılımcılara anlattık" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title