Haberler

Alaşehir'e Hizmet İçin Görüş Alışverişi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ı makamında konuk etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban'ı makamında konuk etti. İlçeye kazandırılacak projeler hakkında fikir istişaresinde bulunulan ziyarette Başkan Ergün, "Alaşehir Belediyesi ile birlik, beraberlik ve uyum içerisinde ilçeye en iyi hizmetleri kazandıracağız" dedi.

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uçak ile birlikle, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret ett,. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya ve Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de yer aldı.

İlçeye kazandırılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette söz alan Başkan Ergün, "Manisa'mızın 17 ilçesinde en iyi hizmetleri kazandırabilmek adına gerek şahsım, gerekse ekibim sürekli ziyaretlerde bulunarak incelemelerde bulunuyoruz. Bu kapsamda da Alaşehir'de ve tüm Manisa'mızda birlik, beraberlik ve uyum içerisinde elimizden gelenin en iyisini yaparak hizmet vermeye çalışıyoruz. İnanıyorum ki önümüzdeki hizmet sürecimizde Alaşehir Belediyesi ile ortak olarak ilçeye güzel projeler kazandıracağız" dedi.

BÜYÜKŞEHİR İLE İSTİŞARE İÇİNDEYİZ

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ise, Büyükşehir Belediyesi ile sürekli istişare halinde olduklarını ifade ederek, "İlçemize en iyi hizmetleri kazandırabilmek amacıyla, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. İnşallah önümüzdeki hizmet dönemimizde birlikte uyum içerisinde ilçemize güzel hizmetler kazandıracağız" ifadelerinde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ülgür Gökhan Cengiz Ergün Alaşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title