Haberler

Akçakoca'da Cankurtaranlar Denetleniyor

Akçakoca’da plajlarda görevli cankurtaranlar denetlendi.

Akçakoca'da plajlarda görevli cankurtaranlar denetlendi.

Akçakoca Belediyesi İtfaiye müdürlüğüne bağlı cankurtaranlar, plajlar tek tek gezilerek denetlendi.

Akçakoca Belediyesi İtfaiye Müdürü Ali Uzunoğlu, Akçakoca'da 30 kilometre uzunluğundaki sahil kesiminde cankurtaranlık hizmeti sunduklarını belirterek, " Akçakoca'da Çuhallı, Kale, Değirmenağzı, Edilli, Çayağzı sahillerinde cankurtaranlık hizmeti veriyoruz. Cankurtaranlarımız her türlü donanıma sahip. Halkımız ve gelen misafirlerimiz cankurtaranlarımızın uyarılarına uymaları halinde, güvenli şekilde denizlerde serinlemenin tadını çıkarmalarını diliyoruz" dedi.

Uzunoğlu, Akçakoca belediyesine ait 3 adet belediye malı ve bir adet kiralık olmak üzere 4 adet Jetski ile hizmet verdiklerini belirterek, "Belediyemize ait cankurtaran jetskilerimiz vatandaşların güvenliği için vardır. Bunun yanı sıra özel jetskisi olan vatandaşlarımız vardır bunların kiralık olduğu söylentileri yanlıştır. Bu nedenle vatandaşlarımız belediye armalı jetsikilermizin cankurtaran olarak hizmet ettiğini herkes tarafından bilinmelidir" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cankurtaran Akçakoca Çayağzı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title