Haberler

AK Parti ve CHP Adıyaman Osb'de Buluştu

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti ve CHP heyeti Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’ndeki gezide karşılaştı.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti ve CHP heyeti Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki gezide karşılaştı.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan, Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy ve beraberlerindeki heyet, CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, aday Abdurrahman Tutdere ve beraberindeki partililerle OSB'de karşılaştı. Geçtiğimiz günlerde OSB Mütevelli Heyeti Başkanlığı'na tekrar seçilen Abdulkadir Çelenk'e her iki partinin mensupları da aynı anda hayırlı olsuna gitti.

AK Parti ve CHP heyeti bir süre karşılıklı sohbet ederek, birbirlerine başarılar dilediler. Karşılıklı şakalaşmaların olduğu ziyarette, seçimin barış ve huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulunuldu.

OSB Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Çelenk, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ile birlikte çok ciddi ödenekler aldıklarını vurgulayarak, "Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) olarak kurulduğu günden bugüne kadar en fazla hizmeti Ahmet Aydın'ın Grup Başkanvekili olduğu dönemde aldı. Adıyaman OSB yeni tevsi alanını açarken tüm Güneydoğu Anadolu Bölgesine 15 milyon TL civarında ödeneği varken, sayın Grup Başkanvekilim bize 35 milyon TL ödenek çıkartmıştır. Bunun yanında yıllardan beri yapılamayan arıtma tesisi 8 milyon TL bedel ile ihale edildi. İnşaat devam ediyor. Alt yapı hizmetleri ihale edildi ve çalışmalar sürüyor. 830 bin metrekare ikinci tevsi alanında da 56 adet arsa ortaya çıkartıldı. Bunlardan 22 tanesi inşaata başladı. 4 tanesi faaliyete başladı. Diğerlerinden en geç Haziran ayı içerisinde faaliyete geçmelerini isteyeceğiz. Biz kabuğumuza sığmıyoruz. Yeni yer tahsisi için uğraşıyoruz. Bu noktada da kendilerinden destek istiyoruz. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise konuşmasında, "Tekrardan seçilen OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Çelenk'e başarılar diliyorum. Önerileri ve fikirleriyle bize yol açtı. Bizler de kapıları zorladık. İlgilileri ziyaret ederek, bu manada Adıyaman OSB'de genişleme oldu. Kamulaştırma ödeneği yanında ilave kaynak üreterek 45-50 milyona yakın kaynak geldi. Bu kaynakların uygulama ile yerini bulduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. 56 yeni arsanın yapılması çok güzel bir gelişme. Adıyaman mermer rezervinin yüksel olduğu bir yer. Yeni dönemde mermer için yeni OSB'ler oluşturabilir miyiz çabası içerisinde olacağız. Biz mevcut OSB'nin 2002 yılı öncesindeki halini biliyoruz. Burası boş ve kaderine terk edilmiş bir yerdi. Şimdi burada 5 bin insan istihdam ediliyor. Gençlerimize yeni iş alanları açma arzusundayız. Beni en çok üzen konulardan bir tanesi, fabrikalarda eleman aranıyor ilanlarını görmek. Bir tarafta işsizlik var iken, fabrikalarda böyle ilanların olması çelişkilidir. Bu konunun iyi irdelenmesi gerekiyor" dedi.

Heyetler daha sonra OSB'de bulunan fabrikaları gezdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Ahmet Aydın Adıyaman Ak Parti

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Açıklamalar peş peşe geliyor

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Açıklamalar peş peşe geliyor

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Seçil Erzan davada yalnız kaldı! Kararın ardından gözyaşlarına boğuldu

Kararın açıklanmasının ardından gözyaşlarına boğuldu

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });