Haberler

AK Parti Osmangazi'den İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Tuna'ya Ziyaret

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168.yıl dönümü sebebiyle Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü'nü ziyaret eden AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Tuna nezdinde Osmangazi'de...

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıl dönümü sebebiyle Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü'nü ziyaret eden AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Tuna nezdinde Osmangazi'de görev yapan emniyet mensuplarının polis haftasını kutladı.

800 bin nüfusuyla Türkiye'nin pek çok şehrinden büyük Osmangazi ilçesinde asayişi ve huzuru sağlanmasının kolay olmadığının altını çizen AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Osmangazi'nin asayişine ve huzuruna katkı koyan ilçedeki tüm emniyet teşkilatlarına ve mensuplarına teşekkürlerini iletti. Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Tuna'nın çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirten Başkan Cihat Çini, "İlçe emniyet müdürümüz Osmangazi'de huzur ve güvenliğin sağlanmasın da önemli bir görevin başında yer almaktadır. Çoğu şehirden büyük bir ilçemiz olan Osmangazi'de huzur ve asayişi sağlamak elbette kolay değil. Bu noktada ilçemizde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı başta İlçe Emniyet Müdür'ümüz Gökhan Tuna olmak üzere ilçemizde ve Bursamız'da görev yapan tüm emniyet çalışanlarının polis haftasını kutluyorum. Osmangazi'nin asayişini sağlamak için yapılacak projelerde Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gereken desteği vermeye her zaman hazırız" dedi.

TUNA: "GÜVENLİK ÖZGÜRLÜKTÜR"

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Tuna, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nın Türk Polis Teşkilatı'nın 168. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası'nı unutmayarak kendilerine gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Cihat Çini ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkürlerini iletti. Güvenliğin özgürlük olduğuna dikkat çeken Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Tuna, "Bulunduğunuz ortamda güvenli değilseniz kendinizi huzurlu hissetmediğiniz gibi özgür de değilsinizdir. Çünkü özgürlük, güvenliğin olduğu ortamda vardır. Bursa bu konuda Türkiye'nin pek çok büyük şehirlerinden şanslı bir şehirdir. Emniyet mensupları olarak ilçemiz kanalıyla şehrimizin güvenliğini ve huzurunu sağlamak adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizler bu çabayı gösterirken yerel yönetimlerin bizlere vereceği destek de çok önemlidir" şeklinde konuştu.

(MA)

14.04.2013 15: 28: 04

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title