Haberler

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bayraktar Açıklaması

"Böyle bir şey için aramadım. Biz, vatandaşın işi çözümlenecekse kurum müdürüne sadece işlerin hızlandırılması ricasında bulunuruz"

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Tapu Kadastro Müdürlüğünü aradığı ve Büyükşehir Belediyesinin konuyla ilgili işlerini engellemesi yönünde telkinde bulunduğu iddiasıyla ilgili olarak, "Böyle bir şey için aramadım. Biz, vatandaşın işi çözümlenecekse kurum müdürüne sadece işlerin hızlandırılması ricasında bulunuruz" dedi.

Bayraktar, ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, MHP'den Kepez Belediye Başkanlığı için aday adayı olan bir kişinin Kepezaltı Santral Mahallesi'ndeki tapu sorunu hakkında kendilerine yönelik eleştiriler yaptığını söyledi.

Bu kişinin, kendisinin Tapu Kadastro Müdürlüğünü aradığı ve Büyükşehir Belediyesinin konuyla ilgili işlerini engellemesi yönünde telkinde bulunduğunu iddia ettiğini savunan Bayraktar, "Böyle bir şey için aramadım. Biz, vatandaşın işi çözümlenecekse kurum müdürüne sadece işlerin hızlandırılması ricasında bulunuruz. Bir kurumu itham ediyorsunuz. Müdürü nezaketen arayıp görüşseydi tapuların verilmeme nedeninin Büyükşehir Belediyesi olduğu anlaşılırdı. Kurum töhmet altında bırakılmamış olurdu" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi ve ekibinin Santral Mahallesi'nde tapu hak sözleşmesi dağıttığını, bu bağlamda mahallelinin tapu beklediğini ifade eden Bayraktar, şöyle devam etti:

"Büyükşehir Belediyesinin işini engelliyormuş pozisyonuna düşmemek için hassas davrandık. Mahallede hiç toplantı yapmadık ve çalışmaya girmedik. Kepez Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediyesinin atacağı adımın arkasından 1/1000'lik planı yapmaya hazır olduğunu kamuoyuyla paylaştı."

Bir gazetecinin alkol düzenlemesiyle ilgili sorusunu yanıtlayan Bayraktar, şahsi kanaatinin Antalya'nın turizm kenti olması dolayısıyla farklı uygulama yapılabileceği yönünde olduğunu ifade etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin düzenleyeceği Oktoberfest Bira Festivali'ni konusuna da değinen Bayraktar, "Sayın Akaydın'dan rica ediyorum, festivali ertelesin. Yaklaşan bayram öncesi çalışan işçilerin maaşlarını ödeyip onlara çifte bayram yaşatsın, daha hayırlı olur" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Bahattin Bayraktar Ak Parti Antalya Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title