Haberler

AK Parti Emet'te Adaylarını Tanıttı

AK Parti Kütahya milletvekili adayları, Emet ilçesinde aday tanıtım programına katıldı.

AK Parti Kütahya milletvekili adayları, Emet ilçesinde aday tanıtım programına katıldı.

Tanıtım toplantısında, AK Parti Kütahya milletvekili adayları Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan, Emet halkı ile buluşarak projeleri hakkında bilgi verdiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Emet AK Parti İlçe Başkanı Naci Özcan, AK Parti Genel Merkezi'nin teşkilatın sesine kulak verdiğini ve 7 Haziran seçimleri için teşkilattan yetişmiş isimleri aday gösterdiğini ifade etti.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ise Kütahya ve ilçelerinde teşkilatların ve partili fedakar vatandaşların çalışmaları ile bugünlere gelindiğini belirterek, "Ülkemizin kaybedecek vakti yok. Şer odaklarına karşı birleşerek dünden daha fazla partimize sahip çıkarak 2023 hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz .Kütahya'dan da 4 arkadaşımızı da için meclise göndereceğiz" dedi.

AK parti 1. sıra milletvekili adayı Şükrü Nazlı, "Emet'te bizim, Hisarcık'ta bizim, Simav'da bizim" diyerek tüm Kütahya ve ilçeleri için el ele vererek çalışacaklarını dile getirdi.

Nazlı, "Teşkilat ve merkez ağırlıklı ekibimizle esasta var olmayan ama sıkça kasıtlı olarak gündeme getirilmeye çalışılan bölgecilik ayrımları söylentilerine son vereceğiz. Bizler Emet'inde Gediz'inde, Simav'ında Kütahya'nın da sorunlarını çok iyi bilen, bölgeyi tanıyan bir ekibiz. Bu gücün bölünmesine izin vermeyecek ve 4 aday olarak el ele Ankara da ülkemiz ve Kütahya'mız için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Yapılan aday tanıtım toplantısının ardından adaylar, ilçe esnafını ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.(MS-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title