Haberler

AK Parti'den Hastane Açıklaması

AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Kerim Akça, Devlet Hastanesi'yle İlgili Açıklamalarda Bulundu.

AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Kerim Akça, Devlet Hastanesi’yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Akça, AK Parti Hükümeti’nin Mustafakemalpaşa, belde ve köylerine verdiği hizmetleri dile getirerek, "4 yıldan bu yana gece gündüz demeden hizmet ediyoruz. Meseleleri birer birer hallediyoruz" dedi.

Köy yolları, sulama tesisleri, nakdi yardım, sulama tesisleri yapımı, parke taşı çalışmasının yanı sıra, milli eğitim ve sağlık alanında da hizmet verdiklerini anlatan Akça, "Hizmetlerimizde kimseye ayrıcalık tanımadık. Kimseye ‘sen şusun, sen busun’ demedik. Lakin bazı kurum ya da kişiler çalışmalarımıza gölge düşürmeye çalışıyor" diye konuştu.

Akça, hastane meselesine de temas ederek, "Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde bazı doktorlar hissi davrandıkları için birbirlerini çekememektedirler. Bu yüzden vatandaşlarımız hak ettiği hizmeti alamamaktadır. Hastanemizde bazı doktorlara ise sindirme politikası uygulanmakta ve gelen doktorlar da hastanemizden kaçmak istemektedirler. Şu bilinmeli ki, hastanemiz hiç kimsenin rant elde edeceği bir yer değildir" dedi.

(AH-MŞ)

31.03.2007 11:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title