Haberler

AK Parti'de Referandum Çalışmaları Sürüyor

16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması öncesi AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor.

16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması öncesi AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor.

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, referandum çalışmaları kapsamında Kırçuval Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı yeni anayasaya FETÖ, PKK, DHKP-C, Almanya ve Hollanda'nın hep birlikte karşı çıktığını belirterek "Bunların karşı çıkmasıyla ne kadar doğru yolda olduğumuzu daha da iyi anlıyoruz. Sıkıntılı süreçlerin bitebilmesi, sağlam bir iradeyle ve terörden uzak, kendi öz kaynaklarını kendi ülkesine harcayabilmesi için, tamamı milli ve sivil olan bu anayasaya destek vermek için bütün arkadaşlarımızın sandığa gitmesi ve kendi iradesini sandığa yansıtması gerekiyor" diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise belediye olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Hizmet belediyeciliği anlamında gerekli çalışmaları yaptıklarını dile getiren Gürkan, bir belediyenin bir dönemde yapamayacağı yatırımları yaptıklarını kaydetti.

Gürkan, milletin desteğiyle toplumdaki istismarların önüne geçileceğini ifade ederek, "Bu memlekette küçük marjinal gruplar, etnik yapılar, ideolojik yapılar, mezhepsel yapılar istismar edilerek, onların üzerine bina edilen fikir atmosferi üzerinden siyaset yapılıyordu. Artık 16 Nisan'dan sonra kimsenin böyle bir istismar politikasıyla siyaset yapma şansı kalmıyor" dedi.

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, referandumun Türkiye'deki herkesi ilgilendirdiğini ifade ederek, milletin bunu benimsediğini ve bu konuda çaba sarf ettiğini söyledi.

"Ülkemizin geleceğine karara vereceğiz"

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, Dilek Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

16 Nisan'da yapılacak olan referandum kapsamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Darbelerle, belirli entrikalarla, e-muhtıralarla bu ülkenin gelişiminin önüne devamlı engeller koyan bir sistem vardı. Bu sistem, hedeflerimize ulaşmamıza engel oluyor. Bunu aşmak içinde yeni bir anayasaya ihtiyacın olduğunu kurulduğumuz günden buyana söylüyoruz" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, milletin 15 yıldır AK Parti'nin yaptığı çalışmaları çok iyi bildiğini kaydetti.

Çakır, AK Parti'nin güçlü iktidar yapısının Türkiye'ye büyük kazanımlar sağladığına dikkat çekerek, şunları söyledi: "Biz birini seçmiyoruz. Gelecekte ülkemizin hükümet sistemine biz karar vereceğiz. Bu referandumla birlikte çocuklarımıza bırakacağımız geleceğimiz daha teminat altına alacağız."

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise 16 Nisan'da milletin geleceğini oylayacağını kaydederek, "Bu muhtarlık, belediye başkanlığı ya da milletvekilliği seçimi değil, Türkiye'nin geleceğini oylayacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya da, AK Parti iktidarları döneminde yapılan hizmetlerin katlanarak devam etmesini sağlayacaklarını dile getirdi.

Yalçınkaya, 16 Nisan referandumunun önemine değinerek, "Türkiye'de sivil ve vatandaşın talebiyle bir anayasa gerçekleşmedi. Yaptığımız değişiklik bütünüyle milli, hiçbir yerden ithal edilmemiş, örneklenmemiş, Türkiye'nin geçmiş deneyimlerini bir araya getiren, sorunlarını masaya koyup, çözüm üreten bir yaklaşım" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan AK Parti Türkiye Malatya Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title