Haberler

AK Parti Adayı Barut'tan Miting Teşekkürü

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 15 Mart Cumartesi Günü Antalya’da yapılan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma yaptığı mitinge büyük bir katılım gösteren Manavgatlılara teşekkür etti.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 15 Mart Cumartesi Günü Antalya'da yapılan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı mitinge büyük bir katılım gösteren Manavgatlılara teşekkür etti.

'Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 15 Mart'ta Antalya'da yapılan büyük mitingin büyük bir coşku içinde gerçekleştirildiğini ifade etti. AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nın düzenlediği mitingde alanın vatandaşları almadığını vurgulayan Recep Barut, "Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı mitinge vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Manavgat'tan miting için oluşturduğumuz konvoyda 2 binden fazla araç yer aldı" diye konuştu.

Manavgat içinde yapılan konvoy geçişinin vatandaşları çok fazla rahatsız etmemesi için tek şeritten gerçekleştirildiğini trafiğin olabildiğince akışının sağlandığını vurgulayan Barut, "Konvoyumuz öylesine büyüktü ki, biz konvoyun başında Çolaklı'ya vardığımız zaman Meclis üyesi adayı arkadaşlarımız hala çıkış noktasında araçlara afiş yapıştırıyordu" dedi. Barut, Manavgatlılara hem konvoya hem de mitinge gösterdikleri büyük ilgiden dolayı teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title