Haberler

Adıyaman'da Turizm Sektörünü Canlandırma Projesi Toplantısı

Adıyaman’da Turizm Sektörünü Canlandırma Projesi kapsamında, Adıyaman’daki turizm sektörü faaliyetlerini rekabetçi bir yapıya kavuşturmak ve 9 yeni destinasyonun çevre düzenlemesini yapmak amacıyla İPA Projesi toplantısı yapıldı.

Adıyaman'da Turizm Sektörünü Canlandırma Projesi kapsamında, Adıyaman'daki turizm sektörü faaliyetlerini rekabetçi bir yapıya kavuşturmak ve 9 yeni destinasyonun çevre düzenlemesini yapmak amacıyla İPA Projesi toplantısı yapıldı.

Valilik makamında Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş Başkanlığında düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Murat Süzen, Kommagene-Nemrut Koruma Geliştirme Programı Koordinatörü ve ODTÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Neriman Güçhan, AB Türkiye Delegasyonu Danışmanı Yüksek Mimar Burak Boysan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzmanları Sadi Çözgen ve Semih Vardar, Kültür ve Turizm Bakanlığı Uzmanı Emre Karaalioğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci, Kommagene Nemrut Alan Başkanı Onur Yıldız, Proje Müellifleri Restoratör Mimar Yavuz Özkaya ve Yüksek Mimar Sinan Erbuğ katıldı. Vali Mahmut Demirtaş Başkanlığında yapılan toplantıda, projenin mevcut durumu değerlendirilerek bir sunum yapıldı. Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti mali işbirliği çerçevesinde finanse edilen ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler programı kapsamında Adıyaman'da Turizm Sektörünün Canlandırılması Projesi ile bölgeler arasındaki ekonomik ve sosyal farklılıkları azaltılması hedeflenmekte. Proje kapsamında, 9 farklı ören yerinde inşaat ve çevre düzenlemesi yapılarak, ulusal ve uluslar arası tanıtım etkinlikleri ile turizm işletmecileri ve diğer paydaşlara yönelik eğitim faaliyetleri yürütülecek.

Proje sonucunda Adıyaman'a yıllık 30 bin turist artışı hedeflenmekte olup konaklama süresinin 4 güne çıkarılması planlanıyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Demirtaş Avrupa Birliği Adıyaman Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu? Hareket Proje Taşımacılığı helal mi, caiz mi? Postpartum (doğum sonrası) depresyon nedir? DOLAR BUGÜN NE KADAR? #128176 16 Mayıs 2024 dolar / euro bugün kaç TL? #128184 Bugün voleybol maçı var mı? 16 Mayıs kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? 19 Mayıs ile ilgili şiirler 2024! 1-2-3-4-5 kıtalık 19 Mayıs şiirleri uzun ve kısa! 19 Mayıs kısa sözler ve anlamlı mesajlar neler? HANDE BALADIN KİMDİR? Hande Baladın kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title