Haberler

Adıyaman'da "Kardeş Okul" Projesi

Adıyaman Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, "Kardeş okul" projesi kapsamında Pınaryayla İlkokulu öğrencileri ile birlikte şenlik düzenledi.

Adıyaman Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, "Kardeş okul" projesi kapsamında Pınaryayla İlkokulu öğrencileri ile birlikte şenlik düzenledi.

Pınaryayla Köyünde düzenlenen şenlikte Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, düzenledikleri kitap toplama kampanyasında elde ettikleri kitapları Pınaryayla İlkokulu öğrencilerine hediye etti.

Daha sonra Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri hazırladıkları yüz boyama, palyaço ve sihirbazlık gösterileriyle öğrencileri eğlendirdi.

Şenlikte konuşma yapan Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen, proje kapsamında oluşturulan şenliğin öğrencilerin hayata daha pozitif bakmasını sağlayacağını söyledi.

Bu tür etkinliklerle amaçlarının öğrencilere sosyal alanda destek vermek olduğunu belirten Süzen, "Bizler öğrencilere sosyal açıdan destek olmak ve öğrencilerin yeni arkadaşlıklar ve dostluklar edinerek, hayata daha pozitif bakıp kaynaşmalarını sağlamak istiyoruz" dedi.

Şenliğe Vali Yardımcısı Yunus Emre Altıner, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yetiş ve köy halkı katıldı. - Adıyaman

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title