Haberler

4. Manavgat Belediyesi Geleneksel Yağlı Güreşleri

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Manavgat Belediyesi Geleneksel Yağlı Güreşleri öncesi kortej yürüyüşü düzenledi.

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Manavgat Belediyesi Geleneksel Yağlı Güreşleri öncesi kortej yürüyüşü düzenledi.

Manavgat Belediyesi tarafından 20 Eylül'de Manavgat Ilıca Stadyumu'nda yapılacak olan 4. Manavgat Belediyesi Geleneksel Yağlı Güreşleri öncesi güreşçiler ve güreş severler, Demokrasi Bulvarı'ndan Atatürk Kültür Merkezi'ne kortej yürüyüşü yaptı. Korteje, Ahmet Taşçı, 654'üncü Edirne Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Orhan Okulu, başpehlivanlar Osman Aynur ve Şaban Yılmaz ile Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve vatandaşlar katıldı.

Türk bayrağı taşınan ve mehter takımının eşlik ettiği kortej, renkli görüntülere sahne oldu. Kortej sonrası Sözen tarafından korteje katılanlara yemek ikram edildi.

Yemekte konuşan Sözen, bu yıl 20 Eylül'de yapacakları güreşlere 60 başpehlivanın katılacağını, toplam 600 pehlivanın güreşlerde yer almasını beklediklerini dile getirdi.

Ahmet Taşçı'yı Manavgat'ta ağırlamaktan onur duyduklarını belirten Sözen, ata sporları yağlı güreşi Manavgat'ta yaşatmak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Taşçı Şükrü Sözen Manavgat Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title