Haberler

300 Kişilik Çocuk Korosu Bayrama Renk Kattı

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 92.yıldönümü yurt çapında yapılan törenlerle kutlanıyor.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 92. yıldönümü yurt çapında yapılan törenlerle kutlanıyor. Ödemiş'te Saraçoğlu Stadyumu'nda saat 10.00'da başlayan kutlamalar, çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. Güneşli bir havada gerçekleşen kutlamalara, aylardan beri hazırlık yapan 300 kişilik çocuk korosu damgasını vurdu.

Özel Dünya Koleji müzik öğretmeni Müjgan Özel'in koordinatörlüğünde hazırlanan koro, andımız ile birlikte 6 parça seslendirdi. Müjgan Özel'in projesi doğrultusunda hazırlanan 6 okulun öğrencilerinden oluşan ilçe çocuk korusu, sabahları okullarda okunan "andımız"ı da özel bestelenmiş ezgi eşliğinde seslendirdi. İlçe protokolü ve seyirciler tarafından alkışlanan çocuk korusuna zaman zaman Ödemişliler de eşlik etti.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ve şiirlerin de okunduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenlerinde, bu yıl Ödemiş'e gelen 4 farklı ülkeden 34 öğrenci de kısa kısa halkoyunu gösterileri sundu.

Stadyumda yapılan törenlerin ardından, yeniden düzenlenen Çamlık Parkı'nın açılışı, protokolün katılımı ile yapıldı. Stadyumun doğu tribünü altına inşa edilen kafeterya ve dükkanların, parka canlılık kazandırması bekleniyor.

(AG-ERG-

23.04.2012 16: 54: 18

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güneşli Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title