Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na Doğru

Beyşehir'de ilkokul 5. sınıf öğrencisi Gürocaka, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Beyşehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilkokul 5. sınıf öğrencisi Betül Gürocak, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Beyşehir'de de kutlanmaya başladı. Kutlamaların başlamasıyla birlikte her yıl olduğu gibi minik öğrenciler önemli koltuklara temsili olarak oturarak taleplerini ve yapmak istedikleri projelerini anlattı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'un ilçe dışında olması nedeniyle ev sahipliğini Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel'in yaptığı ziyarette, Atatürk İlkokulu 5. Sınıf öğrencisi Betül Gürocak, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Koltuğa oturan Gürocak, Belediyede görevli bazı birim amirlerini odasına çağırarak yapılmasını istediği işlerin talimatını verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, programda yaptığı konuşmada, Belediye olarak eğitime tam destek vereceklerini ve okulların ihtiyaçlarını belirli bir sıra ile gidereceklerini ifade etti.

Program, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

23 Nisan Beyşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title