Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kütahya'da iki öğrenci, temsili olarak Belediye Başkanı Saraçoğlu'nun makamını devraldı.

Kütahya'da, Vakıfbank Ortaokulundan iki öğrenci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun makamını temsili olarak devraldı.

Vakıfbank Ortaokulunun müdürü Ertuğrul Özkan ile bir grup idareci ve öğrenci, Saraçoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Saraçoğlu, okulun 8'inci sınıfından Elif Beyhan Yılancı ve 7'nci sınıfından Ali Emre Kocatürk'e bir süreliğine makamını devretti.

Yılancı, koltuğa oturduktan sonra yaptığı açıklamada, belediyenin çok büyük projelere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kentin kültürünün tanıtımının da çok önemli olduğunu vurgulayan Yılancı, şunları kaydetti:

"Ulaşım medeniyetin var olduğunu ispatlayan bir göstergedir. Bisiklet yolu, sağlıktır. Bölcek Mahallesi, Adnan Menderes Caddesi, Vazo, Atakent güzergahının tek yön olarak planlarım. Kanal boyu alt yolunu da ters istikamette yine tek yön olarak planlarım ki geniş yol, geniş kaldırımlar, bisiklet yolu, yeşil alanlar oluştururum. Böylece öğrenciler, amcalar, ablalar işlerine ve okullarına rahatlıkla gidebilir. Hem obezite ile mücadele gerçekleştirecek hem ekonomik olacak hem de trafik rahatlığı ve araç park yerleri planlanabilecektir. Kaldırımların ortasındaki ağaçları kaldırıp daha uygun yerlere dikerdim. Bir ağaç kaldırırsam yerine üç ağaç dikecek şekilde planlama yapardım."

Konuklarına teşekkür eden Saraçoğlu, onlara hediyeler verdi. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Vakıflar Bankası Kamil Saraçoğlu 23 Nisan Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title