Haberler

Yeni Zelanda Saldırganının Ailesi: Özür Dileriz, Sadece Eve Gidip Saklanmak İstiyoruz

Güncelleme:

Yeni Zelanda'da iki camide en az 50 kişiyi öldüren 28 yaşındaki Avustralyalı Brenton Tarrant'ın ailesi konuştu. 81 yaşındaki anneanne Marie Fitzgerald, "Ailemizden birisinin böyle bir şey yapmış olmasını hazmetmek çok zor. Aileler için, ölenler ve yaralananlar için çok üzgünüz" dedi.

Dünyanın en güvenli ülkelerinden addedilen Yeni Zelanda'da cuma namazı sırasında en az 50 kişiyi katleden Brenton Tarrant'ın Avustralya'daki ailesi hayatını kaybedenlerin ailelerinden özür diledi. Avustralya basının peşine düştüğü aile çok üzgün olduklarını söylerken, Tarrant'ın annesi ve kız kardeşinin polis korumasına alındığı belirtildi.

"HAZMETMEK ÇOK ZOR"

Tarrant'ın 81 yaşındaki anneannesi Marie Fitzgerald, saldırıları ilk duyduğunda şoke olduğunu söyledi. "Ailemizden birisinin böyle bir şey yapmış olmasını hazmetmek çok zor" diyen Fitzgerald, gözyaşları içinde "Aileler için, ölenler ve yaralananlar için çok üzgünüz. Eve gidip sadece saklanmak istiyoruz" diyerek özür diledi.

Yeni Zelanda saldırganının ailesi: Özür dileriz, sadece eve gidip saklanmak istiyoruz

Saldırganın 94 yaşındaki babaannesi Joyce Tarrant ise torununu 'kendilerini yılda iki kez ziyaret eden iyi bir çocuk' olarak tanıdıklarını anlatıp, ailenin katliamı sindirmeye çalıştığını söyledi.

ANNESİ DERS VERİRKEN ÖĞRENDİ

Avustralya basını, Tarrant'ın öğretmen olan annesi Sharon'ın haberi bir İngilizce dersinin ortasında okul müdüründen aldığını, anne ile kardeşi Lauren'in polis tarafından korunduğunu da yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yeni Zelanda Avustralya Haberler

500

Yorumlar (59)

yazar:

Yabandan post yabancıdan dost olmaz. Türkün Türk''ten başka dostu yok. . . . .

37
20
yanıtYanıtla
adsız:

o yüzden mi bu ülkede herkes birbirini aşağlıyor.

yanıt5
yanıt2
yty:

müslümanlar tek millettir, bunu ırka indirgemek yanlış olur

yanıt14
yanıt6
Furkan:

Saklandigin evi cehenneme cevirecez

13
41
yanıtYanıtla
kanarya:

Bu dehşeti yapan piçe ailesi sadece üzgünüm diyerekmi geçiştiriyor senin doğurdun canavarın mazereti yoktur ona verilecek en güzel ceza öldürdüğü insanların ailelerine teslim edeceksin gereken cezayı onlar layıkıyla yapar bence sizde korkun yani 50 insan ölmüş ona beddua dahi etmiyorum. . . .

25
18
yanıtYanıtla
tatlıcı:

hıristiyanlar için yaşasın cehennem

19
24
yanıtYanıtla
baba vanga:

Çanakkale savaını dinlerken duygulanıp ağlayan kücücük cocuğa bakın birde diyanet başkanına bakın keşke yunan galip gelseydi diyen fesli deliyi ziyarete giden her ay 20 bin maaş alsın emekliliğinde 8 10 bin maaş alsın gitsin Ataya Söven keşke yunan galip gelseydi diyen adamı ziyaretine gitsin. .

22
19
yanıtYanıtla
zaza dayi:

hadi be ordan herif

yanıt1
yanıt1
VAYBE:

HE TABİ ŞİMDİ ÖZÜR DİLEYİN. BU PİSLİĞİ YETİŞTİRİKEN NERDEYDİNİZ

22
18
yanıtYanıtla
tibet:

hiç bir canlıya zarar vermeyecek evlatlar yetiştirmek çokmu zor bazılarının kanında tohumunda var zarar vermek

19
16
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title